Η επιδείνωση των καιρικών φαινομένων το βράδυ της Πέμπτης προκάλεσε την αντίδραση της Περιφέρειας Αττικής, η οποία ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε όλον το Νομό, προκειμένου να διαφυλαχτεί η ασφάλεια των μαθητών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η περιφέρεια Αττικής το βράδυ της Πέμπτης: 
«Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά αύριο όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.

Τις σχετικές αποφάσεις διακοπής μαθημάτων σχολείων α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες υπέγραψαν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν. 3852/2010 και του άρθρου 4 του π.δ/τος 79/2017».

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Παπάγου - Χολαργού θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ήδη από το πρωί το κύμα κακοκαιρίας πλήττει και τον Δήμο μας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού έχει προβεί εγκαίρως σε εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των αγωγών ομβρίων και των φρεατίων και η ομάδα Πολιτικής Προστασίας της πόλης μας είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Συνιστούμε στους πολίτες μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και τους καλούμε να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

 • Να ενημερώνονται διαρκώς για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων είτε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είτε από τις επίσημες πηγές ενημέρωσης, την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στο τηλέφωνο 122 (ιστοσελίδα ΓΠΠΠ) είτε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ΕΜΥ.
 • Σε περίπτωση ανάγκης καλέστε εναλλακτικά: Αστυνομία 100, Πυροσβεστικό Σώμα 199, ΕΚΑΒ 166, τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112.
 • Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ. Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ.
 • Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζοί ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους.
 • Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων. 
 • Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).
 • Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά
 • Αν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας παρατηρήσετε μεταφορά φερτών υλικών σε φρεάτια, παρακαλούμε να το αναφέρετε στις υπηρεσίες μας.
  Τέλος, οι συμπολίτες μας μπορούν να επικοινωνούν για όποιο θέμα προκύψει στα παρακάτω τηλέφωνα, όλο το 24ωρο:
 • Γραφείο Δημάρχου - 213-2002806-815
 • Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Αυγουρόπουλος - 213 2002803 - 6942 212084
 • Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας, κ. Αυγουστάκης - 210 6540211 - 6984 424842

 

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού συμμετέχει στο πρόγραμμα "Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση", που υλοποιείται από το Κέντρο Εμπειρογνωμόνων για τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Συμβουλίου της Ευρώπης με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την ενίσχυση των θεσμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον εντοπισμό - επισήμανση των δυνατών και αδύνατων σημείων του τρόπου διακυβέρνησης των Δήμων.

Αποτελεί μέρος του κοινού έργου της Ε.Ε. και του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη θεσμική ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλη την Ευρώπη και αναγνωρίζει και πιστοποιεί τους δήμους που επιτυγχάνουν ένα συγκεκριμένο πρότυπο διακυβέρνησης σύμφωνα με τις 12 Ευρωπαϊκές Αρχές Χρηστής Διακυβέρνησης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η καταγραφή των αδυναμιών, αλλά και των καλών πρακτικών και η ανάδειξη των προκλήσεων που καλούμαστε -ως Δήμος στην Ευρώπη του 21ου αιώνα- να αντιμετωπίσουμε, είναι τα ουσιαστικότερα σημεία μιας πιο δίκαιης, χρηστής και βιώσιμης διακυβέρνησης.

Για το λόγο αυτό χρειαζόμαστε τη δική σας βοήθεια και συμμετοχή. Η απάντηση στο ερωτηματολόγιο του προγράμματος για εσάς είναι μια πολύ σύντομη και απλή διαδικασία, και για εμάς ένα ακόμη εργαλείο για τις αλλαγές που όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε στην πόλη μας.

Τα ερωτηματολόγια είναι ανώνυμα και θα το βρείτε  ...ΕΔΩ.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το έως την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας.

 

 

 

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ενημερώνει τους κατοίκους του ότι από τη Δευτέρα 13/11/2017 έως 30/11/2017 συνεχίζονται τα έργα στην πλατεία Φανερωμένης στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού, στο πλαίσιο του έργου ««Διαμόρφωση και ανάπλαση ευρύτερης περιοχής πλατείας Φανερωμένης».
Κατόπιν αυτού παρακαλούμε για την κατανόηση των κατοίκων μας και τους ενημερώνουμε για την τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμή...ς 418, από τη Δευτέρα 13/11/2017:

Διαδρομή από αφετηρία: Από Φανερωμένης, δεξιά κυκλικά πλ. Φανερωμένης, δεξιά Φανερωμένης, αριστερά Μεσογείων, αριστερά Λ. Περικλέους, δεξιά 25ης Μαρτίου, συνέχεια κανονικά.
Ίδρυση προσωρινών στάσεων: Στο τμήμα τροποποιημένης διαδρομής, το λεωφορείο θα κάνει προσωρινά στάση στις παρακάτω θέσεις:
• Φανερωμένης μεταξύ των οδών Αγαμέμνονος και Μεσογείων και συγκεκριμένα μετά την οδό Αγαμέμνονος, στο τέλος της υπάρχουσας εσοχής που υφίσταται για στάθμευση δύο οχημάτων.
• Λ. Περικλέους μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και Κατσιμπίρη, έναντι της υπάρχουσας προσωρινής στάσης λόγω της λαϊκής που υφίσταται στην Λ. Περικλέους (στην κάθοδο προς Μεσογείων).

Επίσης κάθε Δευτέρα, λόγω της λαϊκής αγοράς και μόνο για το παραπάνω χρονικό διάστημα, η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 418 τροποποιείται προσωρινά ως εξής:
Από 25ης Μαρτίου, αριστερά Λ. Περικλέους, αριστερά Μεσογείων, συνέχεια κανονικά.

http://www.oasa.gr/news.php?id=funk1505

 

Δείτε ζωντανά τη 18η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.hellasnews.tv/live22/

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

http://www.dpapxol.gov.gr/dimos/dimotiko-simvoulio/proskliseis-ds/proskliseis-ds-2017/item/3577-18i-prosklisi-se-synedriasi-tou-dimotikoy-symvouliou-08-noemvriou-2017.html

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού στηρίζει και ενισχύει τον αθλητισμό που κυρίως απευθύνεται στους νέους, μέσα από τα συνεχή έργα αναβάθμισης  και εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης, αλλά και με την οικονομική στήριξη των τοπικών αθλητικών συλλόγων ως ένδειξη αναγνώρισης του πολύ σημαντικού έργου που επιτελούν.

Από την αρχή της θητείας της η δημοτική αρχή έχει πραγματοποιήσει πολλά έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις με τελευταίο αυτό των γηπέδων  αντισφαίρισης στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου.

Τα γήπεδα επιστρώθηκαν με νέο τάπητα, κατασκευάστηκε νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού και τοποθετήθηκε νέα περίφραξη.

Τα έργα στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου έχουν και συνέχεια, αφού ήδη έχουν ξεκινήσει εργασίες στο στίβο, προκειμένου να τοποθετηθεί ταρτάν και ακολουθεί ο στίβος στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού.

 

 

 

 

Την 1η Νοεμβρίου 2017, σε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για το έτος 2018.

Ο νέος προϋπολογισμός είναι ρεαλιστικός, ισοσκελισμένος και με θετική γνωμοδότηση, χωρίς καμία απολύτως παρατήρηση, από το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας.

Είναι ένας προϋπολογισμός που εκφράζει την πολιτική του Δημάρχου και της διοίκησής του, με γνώμονα τον πολίτη και την εξυπηρέτησή του μέσα σε έναν σύγχρονο δημοκρατικό Δήμο, με σεβασμό στην προάσπιση των δημοσίων αγαθών.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους και μέσα στο πλαίσιο που ορίζει η νομοθεσία και υπολογίζοντας σοβαρά την μακράς διάρκειας οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα και την κοινωνία μας, δώσαμε έμφαση στους τομείς της κοινωνικής πρόνοιας, των τεχνικών έργων, την ενίσχυση παγίων, την καθημερινότητα, την ανανέωση των οχημάτων του Δήμου, την ενίσχυση του πολιτισμού, της παιδείας, την ανάπτυξη των εσόδων, τη μείωση των λειτουργικών δαπανών όπου είναι εφικτό και τις επενδύσεις.

Ο νέος ισοσκελισμένος προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 36.422.161,19 ευρώ.

Για τρίτη χρονιά φέτος φορολογούμαστε και πληρώνουμε φόρους ύψους 462.000,00 ευρώ, όπως και 757.000,00 ευρώ για εξυπηρέτηση δανείων προηγούμενων ετών.

Στόχος μας, πέρα από την κάλυψη των αναγκών των πολιτών μας, είναι και ο σεβασμός και η διασφάλιση, μέσω της χρηστής και ορθολογικής διαχείρισης και του τελευταίου ευρώ που μας εμπιστεύτηκαν.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή ευχαριστούν και συγχαίρουν την οικονομική υπηρεσία για την υπεύθυνη και έγκαιρη κατάρτιση του προϋπολογισμού 2018.

 

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Άννα Μαρία Τσικρικώνη

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 ώρα 6.00 μ.μ.-8.00 μ.μ. ΕΝΑΡΞΗ – Προγραμματισμός - Μαρίνα Λυκούδη, Santa Catalina (Μ. Λυκούδη)

» 25 Οκτωβρίου 2017 » » Harper Lee, Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια (Β. Βραδή)

» 8 Νοεμβρίου 2017 » » Καζούο Ισιγκούρο, Νόμπελ 2017, (Μ. Λυκούδη)

» 22 Νοεμβρίου 2017 » » Μπορίς Πάστερνακ, Δόκτορ Ζιβάγκο (Δημητροπούλου)

» 13 Δεκεμβρίου 2017 » » Κάλια Παπαδάκη, Δεντρίτες (Μ. Παπαδουκάκη)

» 10 Ιανουαρίου 2018 » » Βασιλόπιτα – Ανάγνωση κειμένων

» 31 Ιανουαρίου 2018 » » Ζάουμε Καμπρέ, Confiteor (Μ. Κιούτα)

» 14 Φεβρουαρίου 2018 » » Ερωτική ποίηση – Μυρτιώτισσα-Μαβίλης (Ε. Λάππα)

Πολυδούρη-Καρυωτάκης (Μ. Λυκούδη)

» 28 Φεβρουαρίου 2018 » » Φετχιέ Τσετίν, Η γιαγιά μου (Τ. Πετρουλάκη)

» 14 Μαρτίου 2018 » » Μαριλένα Αστραπέλλου,

Συνεντεύξεις με συγγραφείς όλου του κόσμου

» 28 Μαρτίου 2018 » » Κ. Π. Καβάφης (Ρ. Περαντωνάκη)

» 18 Απριλίου 2018 7 μ.μ. – 9 μ.μ. Τόμας Μουρ, Ουτοπία (Ε. Ζύγουρα)

» 9 Μαϊου 2018 » » Τζον Ουίλλιαμς, Ο Στόουνερ . Λάππα-Οικονόμου)

» 30 Μαΐου 2018 » » Στίβεν Πρέσσφιλντ, Άνεμοι πολέμου (Μ. Δημητριάδου)

» 13 Ιουνίου 2018 » » ΛΗΞΗ – Απολογισμός –

Γιάννης Καλπούζος, Σέρρα (Γ. Παπανικολάου)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Ελένη Λάππα - Οικονόμου, φιλόλογος, τηλ. 210.6540192

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ: Ελένη Λάππα-Οικονόμου, Μαρία Δημητριάδου, Γεωργία Παπανικολάου, Μαρίνα Λυκούδη - Σημαντηράκη, Αφροδίτη Παππά, Ρούλα Περαντωνάκη, Μαίρη Παπαδουκάκη, Μπέτυ Κιούτα, Βαρβάρα Βραδή

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Βιβλιοθήκη Δήμου Παπάγου - Χολαργού, Αγαμέμνονος 4 – Χολαργός, 210.6540948

 

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΛΑΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ & ΧΑΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Παπάγου επί της οδού Αναστάσεως 90 (3ος όροφος) την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10.30 π.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί των ακόλουθων θεμάτων:

ΘΕΜΑ 1ο: Ενημέρωση για το πρόσφατο περιστατικό διάρρηξης της Αίθουσας του Αρχείου – Μουσείου και Κλοπής Εκθέματος.
ΘΕΜΑ 2ο: Εκλογή Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΛΑΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ & ΧΑΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ» (μετά την αλλαγή στη σύνθεση του Δ.Σ.)
ΘΕΜΑ 3ο: Εκλογή Κοσμήτορα του Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΛΑΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ & ΧΑΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ» (μετά την αλλαγή στη σύνθεση του Δ.Σ.)

Η Πρόεδρος
του Διοικητικού Συμβουλίου
Μαρία Δημάκου.

O Καθηγητής Κλασικής Φιλολογίας του Παν/μιου Αθηνών κ. Γιώργης Γιατρομανωλάκης θα μιλήσει για τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών και για ποιους λόγους θα πρέπει να διδάσκονται, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα "Μ. Μερκούρη", του Δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).

 

 

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Παπάγου

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 18:00
Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου
17:00 - Πανηγυρική Θεία Λειτουργία
17:30 - Μεθεόρτιος Εσπερινός, Ιερό Ευχέλαιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα:  Κλήρωση μελών επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για το έργο: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ»

Έχοντας υπόψη:

 1. Το άρθρο 13 παρ. 2 του Ν.2690/1999.
 2. Το άρθρο 72 του Ν 3852/2010.
 3. Το άρθρο 26 του Ν.4024/2011 (ΦΕΚ 226/Α΄/27-10-2011) «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015».
 4. Το άρθρο 221 του Ν 4412/2016.
 5. Την με αριθμό ΔΙΣΚΠΟ/Φ18/οικ. 21526/4-11-2011 (ΑΔΑ:45ΒΜΧ-Ω1Β) εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με θέμα «Συγκρότηση συλλογικών οργάνων της διοίκησης και ορισμός των μελών τους με κλήρωση».
 6. Τις διατάξεις της αριθ. ΔΙΣΚΠΟ/Φ18/οικ.21508/4-11-2011 απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΦΕΚ Β΄ 2540/7-11-2011) με θέμα «Διενέργεια της διαδικασίας κληρώσεως για τον ορισμό μελών των συλλογικών οργάνων της διοίκησης για τη διεξαγωγή δημόσιων διαγωνισμών ή την ανάθεση ή την αξιολόγηση, παρακολούθηση, παραλαβή προμηθειών, υπηρεσιών ή έργων».
 7. Την με αριθμό ΔΙΣΚΠΟ/Φ18/οικ. 23243/23-11-2011 εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Διενέργεια της διαδικασίας κληρώσεως για τον ορισμό μελών των συλλογικών οργάνων της διοίκησης για τη διεξαγωγή δημόσιων διαγωνισμών ή την ανάθεση ή την αξιολόγηση, παρακολούθηση, παραλαβή προμηθειών, υπηρεσιών ή έργων».
 8. Την με αριθμό ΔΙΣΚΠΟ/1.18/ΟΙΚ.21700/19-9-12 (ΑΔΑ: Β4Θ0Χ-ΖΕ2): εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Εφαρμογή του άρθρου 26 του ν.4024/2011 «Συγκρότηση συλλογικών οργάνων της διοίκησης και ορισμός των μελών τους με κλήρωση».
 9. Την ανάγκη ανάδειξης μελών για την συγκρότηση της επιτροπής διενέργειας δημοπρασίας του παρακάτω έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ»

 ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ:

 Η διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 9:30, στο γραφείο της Γραμματείας της Υπηρεσίας, θα διεξάγει κλήρωση για την ανάδειξη των τεχνικών μελών (τακτικών και αναπληρωματικών υπαλλήλων) που θα μετάσχουν στις παραπάνω επιτροπές.

 Οι υπάλληλοι που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις ως άνω επιτροπές είναι, για τον ορισμό του προέδρου και του αναπληρωματικού αυτού, καθώς και για τον ορισμό των μελών και των αναπληρωματικών τους όλοι οι τεχνικοί υπάλληλοι κατηγορίας Π.Ε. και Τ.Ε. της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

 Η παρούσα ανακοίνωση να τοιχοκολληθεί στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου – έδρα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dpapxol.gov.gr

Η Προϊσταμένη Δ.Τ.Υ.Δ.Π.-Χ.

 Χριστίνα Βασσάλου

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Έρχεται ο 3ος Δρόμος Πόλης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού  

Θα διεξαχθούν αγώνες 5χλμ και 10 χλμ ανδρών, γυναικών, 5χλμ βάδην και 1χλμ για παιδιά.

Οι αγώνες θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση/ κατάταξη, μετάλλια για όλους τους συμμετέχοντες, μεταλλικά νερά ΒΙΚΟΣ και μπανάνες DOLE.

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην προστασία του περιβάλλοντος και στην εθελοντική συμμετοχή!

Η διαδρομή περιλαμβάνει ασφαλές τρέξιμο σε άνετους δρόμους του Χολαργού / Παπάγου και στην πολύ καλή ατμόσφαιρα του προαστίου που γειτνιάζει με τον Υμηττό!

Δηλώστε συμμετοχή! http://www.feelgoodsports.gr/…/34-games/347-papagou-xolargos

 

 

 

Σελίδα 1 από 37

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός