Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Συνεργασία του Δήμου με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο για δωρεάν αξιολογήσεις και λογοθεραπεία σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, προσφέρουν τη δυνατότητα δωρεάν αξιολόγησης λόγου και ομιλίας, κατά τη διάρκεια των μηνών Μαρτίου και Απριλίου, σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Παπάγου - Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Μαρίας Αθανασάκου - Μουντάκη, με τις κ.κ. Δρ. Ανθή Χαϊδά, διδάκτωρ γλωσσολογίας – φωνητικής και Κωνσταντίνα Κορδούλη, υποψήφιας Διδάκτωρ Ψυχο-/Νευρογλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και επιστημονική συνεργάτης της B’ Νευρολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ.

Σε όσα από τα παιδιά που θα αξιολογηθούν διαγνωσθεί κάποια διαταραχή λόγου ή/και ομιλίας, θα δρομολογηθεί η ένταξή τους με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια και σειρά προτεραιότητας, σε πρόγραμμα που θα παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες λογοθεραπείας τόσο σε Εργαστήρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου όσο και στα Δημοτικά Πολυιατρεία.
 
Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται είτε στο πρωτόκολλο του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55) είτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης κα Μαρία Αθανασάκου Μουντάκη, Tηλ. 213 2002 831/213 2002 893/6944699587. 

Επισυνάπτεται η αίτηση συμμετοχής. 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech