Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Μείωση ή απαλλαγή Δημοτικών τελών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μονογονεϊκές, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, άπορους, Α.μ.Ε.Α., μακροχρόνια άνεργους) για το έτος 2023

Το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ.αριθ. 119/2022 απόφαση:

 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Εγκρίνει τη μείωση 50% ή την απαλλαγή των Δημοτικών τελών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μονογονεϊκές, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, απόρους, Α.μ.Ε.Α., μακροχρόνια άνεργους) για το έτος 2023, σύμφωνα με το σκεπτικό της παραπάνω εισήγησης και με τις προϋποθέσεις που ορίζονται ρητά ως ακολούθως:

Για την ευπαθή κοινωνική ομάδα των ατόμων με αναπηρία, συμπεριλαμβανομένων και των οικογενειών που έχουν στη φροντίδα τους άτομα με αναπηρία, σε περίπτωση λήψης εισοδηματικών κριτηρίων λαμβάνεται υπόψη το πρόσθετο κόστος που απαιτείται για την κάλυψη των αναγκών αναπηρίας. Στο εισοδηματικό κριτήριο που αφορά στην ανωτέρω κοινωνική ομάδα θα πρέπει να υπολογίζεται μόνο το φορολογητέο εισόδημα, ώστε να μην προσμετρούνται τα πάσης φύσεως επιδόματα αναπηρίας (προνοιακά επιδόματα, εξωιδρυματικό επίδομα, επίδομα κίνησης, διατροφικό επίδομα νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων συμπαγών οργάνων κ.λπ.) τα οποία είναι αφορολόγητα.
Βασικό κριτήριο είναι το συνολικό οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα (πραγματικό ή τεκμαρτό), όπως αυτό προκύπτει από το εκκαθαριστικό της εφορίας και τα κάθε είδους εισοδήματα του ενδιαφερομένου (εισοδήματα από μισθούς, συντάξεις, αποζημιώσεις, αυτοτελώς φορολογούμενα εισοδήματα, εισοδήματα από ακίνητα κ.λπ.). Σε περίπτωση που κατοικούν και άλλα άτομα στην οικία, λαμβάνονται υπόψη και τα εισοδήματα αυτά.
Σε όλες τις περιπτώσεις, ως προστατευόμενα μέλη θεωρούνται ο/η άνεργος σύζυγος και τα παιδιά εφόσον είναι ανήλικα ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες σχολές του εσωτερικού ή της αλλοδαπής (για τα προβλεπόμενα χρόνια σπουδών + δύο έτη) ή πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές σε αναγνωρισμένες σχολές του εσωτερικού ή της αλλοδαπής (για τα προβλεπόμενα χρόνια σπουδών και έως την ηλικία των 27 ετών) ή υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους.
Σε όλες τις περιπτώσεις η μη οφειλή Δημοτικών Τελών, για την οικία που γίνεται η μείωση ή απαλλαγή, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη μείωση ή απαλλαγή τους.
Για τα άτομα με αναπηρία πρέπει λαμβάνεται υπόψη και το ατομικό φορολογητέο εισόδημα και το συνολικό οικογενειακό εισόδημα.
Η αίτηση για μείωση / απαλλαγή των Δημοτικών Τελών υποβάλλεται μετά την έκδοση και έγκριση της παρούσας απόφασης και αφορά στο έτος 2023. Αναδρομική μείωση Δημοτικών τελών δεν είναι δυνατή.
Οι δικαιούχοι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή αλλοδαποί που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και η πρώτη κατοικία τους, στην οποία γίνεται η μείωση / απαλλαγή, να είναι στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού.
Η μείωση / απαλλαγή πραγματοποιείται μέσω του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας της αίτησης από το αρμόδιο τμήμα και την εξόφληση τυχών οφειλών στα Δημοτικά τέλη.

Σε όλες τις περιπτώσεις το συνολικό ύψος από τους ετήσιους τόκους καταθέσεων του νοικοκυριού δεν μπορεί να υπερβαίνει τα ποσά που παρατίθενται στον κατωτέρω πίνακα.

Λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 13 του Ν. 4368/2016 (ΦΕΚ 21/τ.Α΄/21-02-2016), για το έτος 2023 θα ισχύσει μείωση 50% ή απαλλαγή, στα τέλη καθαριότητας και φωτισμού, των παρακάτω κατηγοριών κατοίκων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, με τις προϋποθέσεις που ορίζονται ρητά ως ακολούθως:

1. ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ με ένα (1) ή περισσότερα τέκνα τα οποία είναι ανήλικα ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες σχολές του εσωτερικού ή της αλλοδαπής (για τα προβλεπόμενα χρόνια σπουδών + δύο έτη) ή πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές σε αναγνωρισμένες σχολές του εσωτερικού ή της αλλοδαπής (για τα προβλεπόμενα χρόνια σπουδών και έως την ηλικία των 27 ετών) ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία και είχαν συνολικό εισόδημα για το έτος 2021 (το οποίο δηλώθηκε και εκκαθαρίστηκε το 2022).
Μονογονεϊκή οικογένεια θεωρείται εκείνη στην οποία ένας μόνο γονέας ασκεί εν τοις πράγμασι και κατά αποκλειστικότητα ή μετά από σχετική ανάθεση τη γονική μέριμνα ενός ή περισσοτέρων ανήλικων τέκνων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 3812/2009.
• έως 12.000,00€ πλήρης απαλλαγή,
• έως 24.000,00€ μείωση 50%. Το ποσό του εισοδήματος προσαυξάνεται 10% για κάθε επιπλέον τέκνο πέραν του πρώτου.
2. ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ με τέκνα τα οποία είναι ανήλικα ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες σχολές του εσωτερικού ή της αλλοδαπής (για τα προβλεπόμενα χρόνια σπουδών + δύο έτη) ή πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές σε αναγνωρισμένες σχολές του εσωτερικού ή της αλλοδαπής (για τα προβλεπόμενα χρόνια σπουδών και έως την ηλικία των 27 ετών) ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία και είχαν συνολικό οικογενειακό εισόδημα για το έτος 2021 (το οποίο δηλώθηκε και εκκαθαρίστηκε το 2022).
• έως 18.000,00€ πλήρης απαλλαγή,
• έως 36.000,00€ μείωση 50%.
3. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ με τέσσερα(4) τέκνα τα οποία είναι ανήλικα ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες σχολές του εσωτερικού ή της αλλοδαπής (για τα προβλεπόμενα χρόνια σπουδών + δύο έτη) ή πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές σε αναγνωρισμένες σχολές του εσωτερικού ή της αλλοδαπής (για τα προβλεπόμενα χρόνια σπουδών και έως την ηλικία των 27 ετών) ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία και είχαν συνολικό οικογενειακό εισόδημα για το έτος 2021 (το οποίο δηλώθηκε και εκκαθαρίστηκε το 2022). 

• έως 24.000,00€ πλήρης απαλλαγή,
• έως 42.000,00€ μείωση 50%.

Για οικογένειες με περισσότερα από τέσσερα (4) τέκνα τα οποία είναι ανήλικα ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες σχολές του εσωτερικού ή της αλλοδαπής για τα προβλεπόμενα έτη σπουδών της πρώτης σχολής ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, πλήρης απαλλαγή χωρίς εισοδηματικά κριτήρια και χωρίς όριο εισοδημάτων από τόκους καταθέσεων.
4. ΑΠΟΡΟΙ άτομα των οποίων το συνολικό οικογενειακό εισόδημα για το έτος 2021 (το οποίο δηλώθηκε και εκκαθαρίστηκε το 2022) ήταν έως 6.000,00€ προσαυξανόμενο κατά 10% για κάθε προστατευόμενο μέλος (άνεργος-η σύζυγος, τέκνα τα οποία είναι ανήλικα ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες σχολές του εσωτερικού ή της αλλοδαπής (για τα προβλεπόμενα χρόνια σπουδών + δύο έτη) ή πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές σε αναγνωρισμένες σχολές του εσωτερικού ή της αλλοδαπής (για τα προβλεπόμενα χρόνια σπουδών και έως την ηλικία των 27 ετών) ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία) μείωση 50%.
Δύναται να χορηγηθεί πλήρης απαλλαγή, σύμφωνα με τις ανωτέρω οικονομικές προϋποθέσεις, κατόπιν θετικής εισήγησης Κοινωνικού Λειτουργού του Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας και Πολιτικών Ισότητας, ο οποίος θα πρέπει να διεξαγάγει κοινωνική έρευνα μετά από την συγκατάθεσή του ενδιαφερόμενου.
Οι ενδιαφερόμενοι που εντάσσονται στις ανωτέρω κατηγορίες θα πρέπει να προσκομίζουν τα κάτωθι δικαιολογητικά προκειμένου να τύχουν της μείωσης των Δημοτικών τελών:
• Στοιχεία ταυτότητας. Σε περίπτωση κάτοικων υπηκόων τρίτων χωρών θα προσκομίζουν άδεια διαμονής των δικαιούχων και των προστατευόμενων μελών.
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
• Εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας για τα εισοδήματα του 2021 που εκκαθαρίστηκαν το 2022, συνοδευόμενο από το αντίστοιχο έντυπο Ε1 όλων των μελών της οικογένειας με τα οποία συγκατοικούν. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν υποχρεούται να υποβάλλει φορολογική δήλωση, βεβαίωση περί μη υποβολής από την αρμόδια ΔΟΥ.
• Τελευταίο απόκομμα λογαριασμού ρεύματος στο όνομα του δικαιούχου ή μέλους της οικογένειας που ζει στην οικία και το αποδεικτικό πληρωμής.
• Συμβόλαιο ιδιοκτησίας της κατοικίας ή απόσπασμα κτηματολογικού φύλλου ή αποδεικτικό υποβολής δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακίνητης περιουσίας από το taxisnet.
• Βεβαίωση σπουδών σε περίπτωση που το/τα προστατευόμενα τέκνα είναι ενήλικα και σπουδάζουν σε αναγνωρισμένο ίδρυμα του εσωτερικού ή της αλλοδαπής (για τα προβλεπόμενα έτη σπουδών) ή βεβαίωση που να αποδεικνύει ότι υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία.
• Υπεύθυνη δήλωση του δικαιούχου ότι θα ενημερώσει άμεσα την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου σε περίπτωση οποιασδήποτε μεταβολής των στοιχείων βάσει των οποίων έτυχε της μείωσης των Δημοτικών τελών (π.χ. αλλαγή κατοικίας, ολοκλήρωση στρατιωτικής θητείας προστατευόμενου μέλους κ.λπ.).
Επιπλέον πρέπει να προσκομίζουν:
• Οι μονογονεϊκές οικογένειες οποιοδήποτε διοικητικό ή δικαστικό έγγραφο αποδεικτικό μονογονεϊκότητας. Μονογονεϊκή οικογένεια θεωρείται εκείνη στην οποία ένας μόνο γονέας ασκεί εν τοις πράγμασι και κατά αποκλειστικότητα ή μετά από σχετική ανάθεση τη γονική μέριμνα ενός ή περισσοτέρων ανήλικων τέκνων σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 3812/2009.

Οι άποροι εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ του έτους 2022 των μελών της οικογένειας, καθώς για να τύχουν της μείωσης των Δημοτικών τελών, δε θα πρέπει η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού να υπερβαίνει στο σύνολό της το ποσό των 250.000 ευρώ για το πρώτο άτομο, προσαυξανόμενη κατά 10% για κάθε πρόσθετο μέλος του νοικοκυριού και με συνολικό ανώτατο όριο για κάθε νοικοκυριό τις 350.000 ευρώ.

5. ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ μείωση 50%. Ειδικότερα αυτή η κατηγορία αφορά σε ανέργους οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν συμπληρώσει 12 συνεχείς μήνες ανεργίας, εξακολουθούν να είναι άνεργοι και πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
• Είναι ηλικίας 25 έως 65 ετών.
• Από το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας για το έτος 2021 (το οποίο δηλώθηκε και εκκαθαρίστηκε το 2022) προκύπτει ότι το συνολικό οικογενειακό τους εισόδημα για το 2021 ήταν έως 7.200,00€ προσαυξανόμενο κατά 10% για κάθε προστατευόμενο μέλος (άνεργος-η/ο σύζυγος, τέκνα τα οποία είναι ανήλικα ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες σχολές του εσωτερικού ή της αλλοδαπής (για τα προβλεπόμενα χρόνια σπουδών + δύο έτη) ή πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές σε αναγνωρισμένες σχολές του εσωτερικού ή της αλλοδαπής (για τα προβλεπόμενα χρόνια σπουδών και έως την ηλικία των 27 ετών), ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία). Η μείωση αφορά μόνο στην περίπτωση ανεργίας του ή της συζύγου όπως δηλώνονται στην φορολογική δήλωση και όχι στα φιλοξενούμενα τέκνα.
Όσοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, καταβάλλουν κανονικά τα τέλη μέσω των λογαριασμών του ρεύματος και στο τέλος κάθε εξαμήνου, τους επιστρέφεται από το Δήμο το 50% των καταβληθέντων τελών, εφόσον αποδεδειγμένα εξακολουθούν να είναι άνεργοι και προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά.
Αν η 12μηνη περίοδος ανεργίας συμπληρωθεί εντός του οικ. έτους 2023, η επιστροφή θα αφορά στο χρονικό διάστημα από της συμπληρώσεως του 12μήνου ανεργίας και εντεύθεν με την προϋπόθεση ότι ο δικαιούχος εξακολουθεί να είναι άνεργος. Η αίτηση υποβάλλεται έως το τέλος του τρίτου μήνα του 2024 και θα αφορά στο έτος 2023.
Η σχετική μείωση των τελών παύει να ισχύει όταν ο δικαιούχος πάψει να είναι άνεργος.
Για την ανωτέρω κατηγορία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν τα κάτωθι δικαιολογητικά προκειμένου να τύχουν της μείωσης των Δημοτικών τελών:
• Στοιχεία ταυτότητας. Σε περίπτωση κάτοικων υπηκόων τρίτων χωρών θα προσκομίζουν άδεια διαμονής των δικαιούχων και των προστατευόμενων μελών.
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
• Βεβαίωση σπουδών σε περίπτωση που το/τα προστατευόμενα τέκνα είναι ανήλικα και σπουδάζουν σε αναγνωρισμένο ίδρυμα του εσωτερικού ή της αλλοδαπής (για τα προβλεπόμενα έτη σπουδών) ή βεβαίωση που να αποδεικνύει ότι υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία.
• Εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας για τα εισοδήματα του 2021 που εκκαθαρίστηκαν το 2022, συνοδευόμενο από το έντυπο Ε1 όλων των μελών της οικογένειας με τα οποία συγκατοικεί. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν υποχρεούται να υποβάλλει φορολογική δήλωση, βεβαίωση περί μη υποβολής από την αρμόδια ΔΟΥ.
• Τελευταίο απόκομμα λογαριασμού ρεύματος και το αποδεικτικό πληρωμής.
• Συμβόλαιο ιδιοκτησίας της κατοικίας ή απόσπασμα κτηματολογικού φύλλου ή αποδεικτικό υποβολής δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακίνητης περιουσίας από το taxisnet.
• Αντίγραφο του δελτίου ανεργίας του ΟΑΕΔ και βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι έχει συμπληρώσει 12 μήνες ανεργίας.

• Εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ του έτους 2022 των μελών της οικογένειας, καθώς για να τύχουν της μείωσης των δημοτικών τελών, δε θα πρέπει η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού να υπερβαίνει στο σύνολό της το ποσό των 250.000 ευρώ για το πρώτο άτομο, προσαυξανόμενη κατά 10% για κάθε πρόσθετο μέλος του νοικοκυριού και με συνολικό ανώτατο όριο για κάθε νοικοκυριό τις 350.000 ευρώ.
• Υπεύθυνη δήλωση του δικαιούχου ότι θα ενημερώσει άμεσα την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου σε περίπτωση οποιασδήποτε μεταβολής των στοιχείων βάσει των οποίων έτυχε της μείωσης των Δημοτικών τελών (π.χ. διακοπή της ανεργίας, αλλαγή κατοικίας κ.λπ.).

6. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ (1) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ > ή = 67%, με συνολικό οικογενειακό εισόδημα (αφαιρουμένων των διαφόρων αυτοτελώς φορολογούμενων επιδομάτων που λαμβάνουν λόγω αναπηρίας) για το έτος 2021 (το οποίο δηλώθηκε και εκκαθαρίστηκε το 2022).
• έως 12.000,00€ πλήρης απαλλαγή,
• έως 27.000,00€ μείωση 50% προσαυξανόμενο κατά 10% για κάθε προστατευόμενο μέλος.
Σε περίπτωση που το άτομο με αναπηρία ζει μόνο του και το ατομικό φορολογητέο εισόδημα για το 2021 (το οποίο δηλώθηκε και εκκαθαρίστηκε το 2022) είναι:
• έως 12.000,00€ πλήρης απαλλαγή,
• έως 18.000,00€ μείωση 50%.
Για τις περιπτώσεις Α.μ.Ε.Α. οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν τα κάτωθι δικαιολογητικά προκειμένου να τύχουν της μείωσης των Δημοτικών τελών:
• Στοιχεία ταυτότητας. Σε περίπτωση κάτοικων υπηκόων τρίτων χωρών θα προσκομίζουν άδεια διαμονής των δικαιούχων και των προστατευόμενων μελών.
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
• Τελευταίο απόκομμα λογαριασμού ρεύματος στο όνομα του δικαιούχου ή μέλους της οικογένειας.
• Εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας για τα εισοδήματα του 2021 που εκκαθαρίστηκαν το 2022, συνοδευόμενο από τα έντυπα Ε1 του/της συζύγου. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν υποχρεούται να υποβάλλει φορολογική δήλωση, βεβαίωση περί μη υποβολής από την αρμόδια ΔΟΥ.
• Συμβόλαιο ιδιοκτησίας της κατοικίας ή απόσπασμα κτηματολογικού φύλλου ή αποδεικτικό υποβολής δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακίνητης περιουσίας από το taxisnet.
• Σε περίπτωση που ο αιτών φιλοξενείται ή φιλοξενεί άλλο πρόσωπο, θα πρέπει να προσκομισθούν τα σχετικά εκκαθαριστικά σημειώματα όλων των διαμενόντων στην οικία προκειμένου να αξιολογηθεί από την αρμόδια υπηρεσία εάν ο αιτών μπορεί να τύχει της σχετικής μείωσης ή απαλλαγής των Δημοτικών τελών.
• Πιστοποιητικό ΚΕΠΑ (που έχει εκδοθεί για συνταξιοδότηση λόγω αναπηρίας ή για οποιοδήποτε λόγο π.χ. κοινωνικές παροχές, φορολογικές κ.α.) ή απόφαση Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής αναπηρίας με ποσοστό αναπηρίας, είτε απόφαση συνταξιοδότησης λόγω αναπηρίας, που να αναφέρεται το ποσοστό αναπηρίας, που έχουν εκδοθεί πριν τη λειτουργία των ΚΕΠΑ και εξακολουθούν να ισχύουν είτε βεβαίωση απογραφής στα μητρώα της Πρόνοιας εκδοθείσα από το 2012 και εξής. Σε κάθε περίπτωση στα παραπάνω προσκομιζόμενα έγγραφα θα πρέπει να αναγράφεται ρητά το ποσοστό αναπηρίας του δικαιούχου, το οποίο θα πρέπει να είναι ανώτερο ή ίσο του 67% και η χρονική διάρκεια ισχύος του.
• Υπεύθυνη δήλωση του δικαιούχου ότι θα ενημερώσει άμεσα την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου σε περίπτωση οποιασδήποτε μεταβολής των στοιχείων βάσει των οποίων έτυχε της μείωσης των Δημοτικών τελών (π.χ. αλλαγή κατοικίας, ποσοστού αναπηρίας κ.λπ.).

Για όλες τις προαναφερόμενες κατηγορίες σε περίπτωση ανανέωσης του ευνοϊκού μέτρου, τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομισθούν στο τέλος του 2022 ή στην αρχή του 2023, επικαιροποιημένα, προκειμένου να γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος της τήρησης της ιδιότητας με βάση την οποία υφίσταται η ευνοϊκή ρύθμιση.
Μειοψήφησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτριος Τούτουζας, Μαρία Σιώτου, Αναστασία Χαμηλοθώρη - Κουγιουμτζοπούλου και Αντώνιος Ρεκλείτης. «Λευκό» ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Αυγερινός, Βασιλική Ρετσινιά - Γιαννακοπούλου, Νικήτας Κανάκης και Νικόλαος Καραγιάννης.
Κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας απουσίαζαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Ανυφαντής, Χαράλαμπος Στάϊκος, Λουκάς Ρίζος και Περικλής Ζήκας.
Η απόφαση έλαβε τον αριθμό 119/2022.

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech