Χαιρετισμός Δημάρχου

Φίλες και φίλοι,

Καλώς ήρθατε στη Διαδικτυακή Πύλη του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Από την πρώτη στιγμή, οι συνεργάτες μου και εδώ, δεσμευτήκαμε για έναν Δήμο  ανοιχτό, έναν δήμο που ακούει και που βρίσκεται κοντά στον πολίτη. Στο πλαίσιο αυτό, προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιώνουμε και να εκσυγχρονίζουμε τη Διαδικτυακή Πύλη, ενισχύοντας την διαφάνεια και την επικοινωνία.

Συγχρόνως, επενδύουμε ιδιαίτερα στις νέες τεχνολογίες, θέτοντας σε λειτουργία πλατφόρμα διαβούλευσης αλλά και ψηφιακές εφαρμογές προς όφελος του πολίτη.

Μέσα από την σελίδα αυτή, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες του δήμου Παπάγου – Χολαργού, τις υπηρεσίες του αλλά και τις αποφάσεις των συλλογικών του οργάνων.

Σας καλούμε λοιπόν όλους να επισκέπτεστε την σελίδα μας. Όχι μόνο για να παρακολουθείτε και να ενημερώνεστε, αλλά και για να συμμετέχετε στη διαμόρφωση των αποφάσεων, να μας επισημαίνετε τυχόν λάθη και παραλήψεις και να διατυπώνετε τις δικές σας προτάσεις.

Με στόχο να συνεργαστούμε όλοι μαζί για ένα νέο μοντέλο πόλης, ένα νέο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας με την συμμετοχή όλων.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο, έχοντας ως όραμα μια πόλη σύγχρονη, φιλική και λειτουργική, όπου πρωταγωνιστές θα είναι οι ίδιοι οι δημότες.

 

Με εκτίμηση,

Ηλίας Αποστολόπουλος

Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός