Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Έκοψαν Βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Την Βασιλόπιτά τους έκοψαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, παρουσία του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Άννας Μαρίας Τσικρικώνη, και του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Κώστα Γεωργάκα.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βενετσιάνος.

Ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε το προσωπικό για την εργατικότητά, τη φιλοτιμία και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος που τους διακρίνει και δήλωσε πως νιώθει υπερήφανος που συνεργάζεται μαζί τους.

Ευχήθηκε το 2022 να φέρει σε όλους υγεία και αγάπη στις οικογένειές τους, να μας απαλλάξει από την πανδημία και να φέρει ειρήνη σε σε όσους αυτή την περίοδο δοκιμάζονται.

Παρόντες επίσης, στην εκδήλωση ήταν ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού Βασίλειος Ξύδης, ο τ. Δήμαρχος Χολαργού Δημήτριος Νικολάου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής, εκπρόσωποι όλων των υπηρεσιών, Αντιδήμαρχοι, Επικεφαλής Παρατάξεων, Πρόεδροι Κοινοτήτων και Νομικών Προσώπων, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech