Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Με επιτυχία διεξήχθη ο 22ος Δρόμος Βουνού "Υμηττός 2022" Κύριο

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 22ος Δρόμος Βουνού-Υμηττός 2022, που διοργανώθηκε από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Ο Δρόμος Βουνού είναι ένας από τους πρώτους και τους πιο σημαντικούς πανελλαδικά αγώνες βουνού και η διαδρομή των 21 χιλιομέτρων διεξάγεται σε άσφαλτο και σκληρό χωματόδρομο, με υψομετρική διαφορά 350μ.
Η εκκίνηση δόθηκε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 10:00 το πρωί από το Αθλητικό Κέντρο Χολαργού «Α. Πολύδωρας» και ο τερματισμός έγινε στο ίδιο σημείο.
Οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το πευκόδασος του Υμηττού που περιλαμβάνει διαδρομές σε ανώμαλο έδαφος, αναδεικνύοντας το ιδιαίτερο κάλλος και το φυσικό περιβάλλον του τελευταίου πνεύμονα πρασίνου της Αττικής.
Στον 22ο Δρόμο Βουνού υπήρχε περιορισμός συμμετοχών λόγω της πανδημίας. Συνολικά έτρεξαν 220 αθλητές και τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ.
 
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και συντέλεσαν στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα και συγκεκριμένα:
 Το προσωπικό του ΔΟΠΑΠ.
 Το προσωπικό καθαριότητας και πρασίνου της κοινότητας Χολαργού και ιδιαίτερα στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας και ανακύκλωσης Βασίλη Σιαμάνη.
 Τους εθελοντές της ΔΑΠΑΧΟ.
 Τους κριτές του αγώνα.
 Τους Εθελοντές γιατρούς.
 Το Metropolitan General.
 Τη Δημοτική Αστυνομία.
 Το Αστυνομικό τμήμα Παπάγου-Χολαργού
 Την Τροχαία Αγίας Παρασκευής
 
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του 22ου ΔΡΟΜΟΥ ΒΟΥΝΟΥ που για άλλη μια φορά στήριξαν την διοργάνωση και τον Δήμο μας .
 
Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ
Μιχάλης Υφαντής 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech