Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Εγκαίνια Παιδικής Χαράς Πάρκου "Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου" Κύριο

Εγκαινιάστηκε χθες 6 Οκτωβρίου η Παιδική Χαρά στο Πάρκο «Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου», που ενώ είχε δοθεί σε λειτουργία, δεν είχαν πραγματοποιηθεί τα εγκαίνια λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων.

Παρόντες ήταν οι μαθητές ενός τμήματος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου,  οι οποίοι  σε συνάντηση που είχαν με τον δήμαρχο κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά, του είχαν εκφράσει την επιθυμία να γίνουν «πρεσβευτές» της παιδικής χαράς και να παραστούν στα εγκαίνια.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχαρίστησε όλους όσοι συντέλεσαν στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου της Παιδικής Χαράς, ενός υποδειγματικού χώρου παιχνιδιού, με ασφαλή παιχνίδια για τέσσερις ηλικιακές ομάδες και με προσβασιμότητα σε παιδιά με αναπηρία.

Τους διατελέσαντες αντιδημάρχους τεχνικών έργων, Τζίνα Αρβανίτη, Θανάση Αυγουρόπουλο και Μιχάλη Τράκα, την π. Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας Χριστίνα Βασσάλου και τον νυν Διευθυντή Κώστα Κωνστάντιο, όλο το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας και ιδιαιτέρως την επιβλέπουσα του έργου Βούλα Τσαρδακλή.

Επίσης ο Δήμαρχος δήλωσε:  «Η πρόσβαση στο παιχνίδι αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε παιδιού και εύχομαι όλα τα παιδιά να απολαμβάνουν όμορφες ξέγνοιαστες στιγμές σε μια από τις ωραιότερες παιδικές χαρές της Αττικής".

Τον αγιασμό της Παιδικής Χαράς τέλεσε  ο πατέρας Γεώργιος από τον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech