Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Επαναλειτουργία των γυμναστηρίων του ΔΟΠΑΠ Κύριο

Από σήμερα Δευτέρα 31/05/2021 επιτρέπεται η χρήση των Γυμναστηρίων, τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο επαναλειτουργίας.

Σχετικές οδηγίες έχουν αναρτηθεί στο ειδικό πεδίο ενημέρωσης της ΓΓΑ, με τίτλο: «Αθλητισμός & covid-19».

https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports.

Δικαίωμα άθλησης στα Γυμναστήρια του ΔΟΠΑΠ έχουν: α) Όσοι είναι εγγεγραμμένοι στα σχετικά προγράμματα και δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ: 210-6543879 εσωτ.1 (09.00-14.30) & β) Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι και επιθυμούν να συμμετάσχουν για το μήνα Ιούνιο θα επιβαρυνθούν με 15 ευρώ.

Οδηγίες για αθλούμενους

-Η είσοδος των αθλουμένων θα γίνεται με προ-συνεννόηση (ραντεβού) για την ημέρα και ώρα προσέλευσης τους, μέσω τηλεφώνου ή γραπτού μηνύματος και με καταγραφή των προσωπικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο), προκειμένου να είναι δυνατή η ιχνηλάτηση σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος.

-Όλα τα μέλη του γυμναστηρίου (εργαζόμενοι και αθλούμενοι) υποχρεούνται σε εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο είτε με self-test για όσους είναι δικαιούχοι selftesting ή με rapid test για τους υπολοίπους. Το αποτέλεσμα είτε του self-test είτε του rapid test θα επιδεικνύεται στο προσωπικό υποδοχής και θα ισχύει μόνο για την τρέχουσα εβδομάδα κάθε φορά.

-Σύσταση για μετακίνηση κατά προτίμηση με τα πόδια ή προσωπικό μεταφορικό μέσο.

-Oι ασκούμενοι μπορούν να φορούν είτε διπλή μάσκα είτε μονή μάσκα ΚΝ95 ή FFP2.

-Όσοι ασκούμενοι κάνουν αερόβια άσκηση μπορούν να μη φορούν μάσκα μόνο εφόσον υπάρχει τουλάχιστον απόσταση τριών μέτρων από άλλους ασκούμενους.

-Ασκούμενοι που αντιμετωπίζουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα καλό είναι να αποφεύγουν την έντονη αερόβια άσκηση με μάσκα.

-Χρήση υγιεινής των χεριών πριν την έναρξη και στο τέλος της άσκησης καθώς και πριν από κάθε μετακίνηση σε άλλο όργανο γυμναστικής.

-Εφαρμογή κανόνων κοινωνικής απόστασης και αποφυγή κοινωνικών επαφών, εναγκαλισμών και χειραψιών, στους χώρους του γυμναστηρίων.

-Χρήση προσωπικών ειδών υγιεινής (πχ πετσέτα) και σύσταση να έχουν ένα ζευγάρι αθλητικά υποδήματα αποκλειστικά για χρήση στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, τα οποία δεν θα χρησιμοποιούν εκτός του χώρου του γυμναστηρίου.

-Χρήση ατομικών οργάνων γυμναστικής εάν είναι εφικτό από το μέγεθός τους (πχ μπάλες, λάστιχα, στρώματα).

-Πλύσιμο των ρούχων και πετσετών, που χρησιμοποιήθηκαν στο γυμναστήριο, στο πλυντήριο με κοινό απορρυπαντικό σε υψηλή θερμοκρασία (60ο C).

Θανάσης Αυγουρόπουλος

Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech