Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Χρήση των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων Κύριο

Από Δευτέρα 17/5/21 επιτρέπεται η χρήση των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων για οργανωμένη άθληση των ακαδημιών ηλικίας 6-12 ετών.

Σχετικές οδηγίες ασφαλούς άσκησης στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν αναρτηθεί στο ειδικό πεδίο ενημέρωσης της ΓΓΑ, με τίτλο ¨Αθλητισμός & Covid-19.”

https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports

Παρακαλούμε τους υπεύθυνους των Σωματείων για την πιστή εφαρμογή των οδηγιών της ΓΓΑ.

Οι αθλούμενοι πολίτες μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν χρήση των δύο (2) γηπέδων στίβου από 8:00 – 22:45, μόνο τις τρεις εξωτερικές διαδρομές, στην Κοινότητα Παπάγου (Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου) και Κοινότητα Χολαργού (τέρμα οδού Σύρου).

Απαραίτητη προϋπόθεση, για τη χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι:

α. Η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα», το οποίο υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο εδώ.

β. Η καταγραφή εισερχομένων – εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης, για να τηρούνται οι αποστάσεις, με σχετικές οδηγίες, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γ.Γ.Α.: https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports

 

Θανάσης Αυγουρόπουλος

Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech