Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Κύριο

Διαδικτυακή συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) με στόχο την ανάπτυξη συνεργασίας. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης κα. Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, ο Πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου κ. Νικόλαος Κατσαράκης, ο κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος  Ηλεκτρονικών  Μηχανικών του ΕΛΜΕΠΑ καθώς και ο κ. Ιωάννης Καλιακάτσος, Καθηγητής  στον Τομέα Αυτοματισμού και Πληροφορικής του ΕΛΜΕΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκε το έργο και οι δράσεις του ΕΛΜΕΠΑ, οι συνεργασίες του με Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Ερευνητικά Κέντρα και Επιχειρήσεις στα πλαίσια Διεθνών και κυρίως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ενώ στο εγγύς μέλλον θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΕΛΜΕΠΑ και του Δήμου μας, μέσω του οποίου θα αναπτυχθεί ένα σύνολο δράσεων που θα απευθύνεται σε Δημότες μας, στη Νεολαία, τις Επιχειρήσεις, σε Εργαζόμενους και Άνεργους.

Το πλέγμα δράσεων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη συμμετοχή των νέων φοιτητών, ανέργων, εργαζομένων και επαγγελματιών του Δήμου μας στα διαδικτυακά μαθήματα και σεμινάρια που διοργανώνει το ΕΛΜΕΠΑ, τις διαδικασίες συμμετοχής των νέων του Δήμου μας στο Πρόγραμμα Erasmus, τη διασύνδεση με Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά προγράμματα στο πλαίσιο συνεργασίας του ΕΛΜΕΠΑ με Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ευρώπης, της Αμερικής και του Ισραήλ, τις smart cities, και την οργάνωση εκδηλώσεων.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech