Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Συνάντηση Δημάρχου με το νέο Διοικητή του Α.Τ Παπάγου – Χολαργού Κύριο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού  και συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Παπάγου – Χολαργού κ. Νικόλαος Καλαμίδας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση της περιοχής και την διατήρηση του αισθήματος ασφαλείας των δημοτών σε ότι αφορά την πάταξη της παραβατικότητας και την διασφάλιση της δημόσιας τάξης. Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ο νέος Διοικητής ανέφερε πως θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος χαρακτήρισε τα θέματα τάξης και ασφάλειας ύψιστης προτεραιότητας για κάθε περιοχή, ενώ συμφωνήθηκε η συνεχής επικοινωνία για την επίλυση των διάφορων προβλημάτων, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της περιοχής.

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού ευχαριστεί για την συνεργασία την τέως διοικήτρια του αστυνομικού τμήματος, κ. Δήμητρα Αθανασοπούλου, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα στη Δ/νση Αστυνομίας Β/Α Αττικής.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech