Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Ψυχική υγεία στις μέρες της Πανδημίας» με την Υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Ψυχική Υγεία στις μέρες της Πανδημίας» με την υφυπουργό Υγείας κα Ζωή Ράπτη, τη Δευτέρα 5 Απριλίου και ώρα 19:00 και τη συμμετοχή της παιδοψυχιάτρου, Καθηγήτριας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ κας Ελένης Λαζαράτου. 

Η εποχή της πανδημίας έχει επιφέρει σημαντικές συναισθηματικές εναλλαγές στον άνθρωπο.  Φόβος, άγχος, θυμός και πολλά άλλα συναισθήματα επηρεάζουν την ψυχική υγεία των πολιτών.

Στην διαδικτυακή συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 και ώρα 19.00, η αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας Υφυπουργός κα Ζωή Ράπτη, θα συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες και θα εκθέσει τα προγράμματα και τις δράσεις του Υπουργείου Υγείας για την ενίσχυση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας. 

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας e-presence.gov.gr (zoom Client for meetings).

Δήλωση συμμετοχής στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech