Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Διαδικτυακή μουσική εκδήλωση "Αναμνήσεις" Κύριο

Η ανάμειξη των ηχοχρωμάτων του πιάνου και της φωνής αποτελεί μια συνηθισμένη (μουσικολογικά) «αλληλεπίδραση».

Πρόκειται για (μια) μουσική «συνεύρεση» διαρκώς εξελισσόμενη στον χρόνο, όπου η αρμονία, ο ρυθμός και η μελωδία συνυπάρχουν με τον στίχο, για να σαγηνεύσουν τον κάθε ακροατή. Η μουσική ισορροπία πηγάζει μέσω της αμεσότητας, της ευαισθησίας και της απλότητας αυτής της τόσο ιδιαίτερης μουσικής επαφής.

Όταν σε αυτή τη συνεύρεση γίνει η προσθήκη του ερωτικού και αισθησιακού ήχου του ακορντεόν, το αποτέλεσμα ανήκει στην σφαίρα των αισθήσεων και οδηγεί στη δημιουργία μιας μουσικής ιεροτελεστίας. Οι φωνές των Άγγελου Ανδριανού και Νικολέτας  Κωνσταντάκη περιβάλλονται από τους ήχους του πιάνου του Γιάννη Τσακόπουλου και του ακορντεόν του Ματί Παλαιολόγου, δημιουργώντας έναν μοναδικό καμβά ηχοχρωμάτων και ταξιδεύοντας μας σε αγαπημένα μέρη της σύγχρονης Μουσικής Ιστορίας.

Τσακόπουλος Γιάννης - πιάνο, Ανδριανός Άγγελος - κιθάρα, τραγούδι, Κωνσταντακάκη Νικολέτα - τραγούδι, Παλαιολόγος Ματί – ακορντεόν.

 

Μπορείτε να παρακολουθήστε την εκδήλωση από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού www.dpapxol.gov.gr, τη σελίδα Facebook (https://www.facebook.com/papxol) και το κανάλι Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCCuTm1yWsx1pNgbUGA07ifA/videos) του Δήμου.

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech