Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού, συνεχίζοντας την υλοποίηση της ψηφιακής του στρατηγικής, αναβαθμίζει καθοριστικά την εξυπηρέτηση των πολιτών με την εφαρμογή αυτόματου ψηφιακού βοηθού - Chatbot Κύριο


Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού, υλοποιώντας την ψηφιακή του στρατηγική προχωράει ακόμη ένα βήμα στην καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πολιτών του, διαθέτοντας πλέον στην ηλεκτρονική σελίδα του για πρώτη φορά, τον καινοτόμο αυτόματο ψηφιακό βοηθό - Chatbot, o οποίος φέρνει ακόμη πιο κοντά τους δημότες και επισκέπτες με τον Δήμο.

Το Chatbot, που αποτελεί πρόγραμμα σε υπολογιστές ή κινητές συσκευές, μιμείται την γραπτή επικοινωνία, χρησιμοποιεί τεχνικές επεξεργασίας φυσικής γλώσσας, δέντρα αποφάσεων και τεχνητή νοημοσύνη και μπορεί να απαντάει άμεσα σε ερωτήματα, να δίνει έγκαιρα ποικίλες πληροφορίες, καθώς και να υποστηρίζει διαδραστικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες και συναλλαγές.

Ο νέος, καινοτόμος Ψηφιακός Βοηθός του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, λειτουργεί μέσα από τα διαδεδομένα δίκτυα, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης κάποιας πρόσθετης εφαρμογής και έχει τη δυνατότητα με τρόπο άμεσο, απλό και γρήγορο να δίνει αυτοματοποιημένες πληροφορίες στους χρήστες και να τους ενημερώνει για ποικίλα ζητήματα. Στην πρώτη φάση παρέχονται πληροφορίες για σημεία ενδιαφέροντος του Δήμου, ανακοινώσεις, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για διάφορες διοικητικές διαδικασίες, το ωράριο λειτουργίας φορέων, θέματα πολιτικής προστασίας, τις εκδηλώσεις, τις τοπικές επιχειρήσεις, τα θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος, δρομολόγια δημοτικής συγκοινωνίας, στοιχεία επικοινωνίας κ.α.

Ο νέος ψηφιακός βοηθός του Δήμου Παπάγου - Χολαργού είναι προσβάσιμος μέσα από την πλατφόρμα του facebook (messenger), μέσα από το viber και σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου https://www.dpapxol.gov.gr/.

Θα το βρείτε ως "Δήμος Παπάγου Χολαργού Bot"

Βασικό χαρακτηριστικό της καινοτομίας του ψηφιακού βοηθού - Chatbot, που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy, είναι ότι έχει τη δυνατότητα να μαθαίνει και να εξελίσσεται συνεχώς μέσα από διαδικασίες αξιολόγησης και συμμετοχής των χρηστών.

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού αποδεικνύει, για άλλη μία φορά, την ψηφιακή του πορεία προς την προώθηση και ενίσχυση της ψηφιακής καινοτομίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του προς τους πολίτες.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech