Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Δήμου κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών Κύριο

Η κακοκαιρία «Μήδεια» χτύπησε ολόκληρη την Αττική, με ισχυρές χιονοπτώσεις, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα.  Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού ενημερώνει για την κατάσταση και τις ενέργειές του κατά την διάρκεια των τελευταίων ημερών. Ειδικότερα:
 
  • Από νωρίς σήμερα το πρωί το οδικό δίκτυο του Δήμου μας ήταν ανοιχτό, μετά από ολονύκτιους εκχιονισμούς και ρίψεις αλατιού.
  • Από χθες 16/2 έχουμε δεχτεί περισσότερες από 200 κλήσεις για πτώσεις δέντρων και κλαδιών και συνεργεία του Δήμου, της Δασοπροστασίας Παπάγου - Χολαργού και εκπρόσωποι των συστημάτων Προσκόπων και Ναυτοπροσκόπων, έχουν προβεί σε ενέργειες κοπής και αποκομιδής αυτών, δίνοντας προτεραιότητα σε περιοχές όπου συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και έπρεπε να μεταφερθούν σε νοσοκομεία, ιατρεία (αιμοκάθαρση, έκτακτα περιστατικά).
  • Το προσωπικό του Δήμου μας, συνεχίζει έως αυτή την ώρα και θα εργάζεται καθόλη τη διάρκεια της νύχτας για την κοπή και απομάκρυνση επικίνδυνων δέντρων και κλαδιών.
  • Στην περιοχή μας όπως και σε όλη την Αττική, τα προβλήματα υδροδότησης, αλλά κυρίως ηλεκτροδότησης είναι αρκετά.
  • Ήδη έχουν αποκατασταθεί πολλές βλάβες και συνεργεία της ΕΥΔΑΠ και του ΔΕΔΔΗΕ, είναι από χθες στο Δήμο μας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματα.
  • Υπάρχουν περιοχές που από χθες δεν έχουν ρεύμα και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να αποκατασταθούν όλες οι βλάβες. Στη διάθεση του ΔΕΔΔΗΕ έχουν τεθεί τόσο ηλεκτρολόγοι, όσο και η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, εφόσον χρειαστεί.
  • Αύριο Πέμπτη 18/2 θα λειτουργήσει κανονικά η λαϊκή αγορά Παπάγου, στις οδούς Κύπρου και Ελλησπόντου.
  • Επίσης διανεμήθηκαν κανονικά τα συσσίτια σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, ενώ θα συνεχιστούν οι μετακινήσεις πολιτών προς τα εμβολιαστικά κέντρα (τηλ. επικοινωνίας 15800).
  • Τέλος, ενημερώνουμε ότι το Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού θα παραμείνει ανοιχτό καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, παρέχοντας θερμαινόμενους χώρους.
Η βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου και στο δίκτυο internet δεν αποκαταστάθηκε. Μέχρι την αποκατάστασή της μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:
 
☎️ 213.2002800
☎️ 15800
☎️ 213.2027133 και 213.2027194 (από 08.00 έως 20.00)
 
 
 
 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech