Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ενημέρωση από τον Δήμο Παπάγου -Χολαργού Κύριο

Η νύχτα ήταν πολύ δύσκολη για το προσωπικό του δήμου μας που συνεχίζει να εργάζεται κάτω από αντιξοες συνθήκες, προκειμένου να περιορίσει τις επιπτώσεις από την κακοκαιρία «Μήδεια».
Από χθες το βράδυ στις 21.00 τα οχήματα της πολιτικης προστασίας επιχειρούν, ρίχνοντας αλάτι και καθαριζονντας δρόμους, ωστόσο η χιονόπτωση συνεχίζεται.
Άλλο ένα πρόβλημα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το προσωπικό, είναι η πτώση κλαδιών από μεγάλα δέντρα σε αρκετά σημεία της πολης.
Συνιστούμε στους πολίτες να μην μετακινηθούν αν δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη.
Υπενθυμίζουμε την ισχυρή σύσταση της Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με την οποία οι κάτοικοι να μην προβούν σε οποιαδήποτε μετακίνηση που μπορούν να αποφύγουν, ή να αναβάλλουν για αργότερα, οι δε εργαζόμενοι που χρειάζεται να μετακινηθούν από και προς τις περιοχές αυτές, σε συνεννόηση με την εργοδοσία τους να μετακινηθούν και αυτοί μετά τις 10.00 το πρωί.
 
Επίσης ενημερώνουμε ότι:
1️⃣ Σύμφωνα με ανακοίνωση, το εμβολιαστικό πρόγραμμα σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, αναβλήθηκε. Οι πολίτες που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό 0 θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό νέου ραντεβού.
2️⃣ Η αστική και δημοτική συγκοινωνία δεν λειτουργούν.
Τέλος συνιστούμε σε όσους πολίτες βγουν να χαρούν το χιόνι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς και να μην περνούν κάτω από μεγάλα δέντρα.
 
Σε περίπτωση ανάγκης επικοινωνήστε με:
☎️ Τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Πετράκη – τηλ. 695 1780959
☎️ Τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργο Θεοχάρη – τηλ. 695 8607005
 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech