Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Το Περιοδικό του Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση του Περιοδικού του Δήμου Παπάγου – Χολαργού που στόχο έχει να αποτελέσει έναν ακόμα τρόπο επικοινωνίας των πολιτών και του Δήμου και κυρίως όσων δεν έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα όσα συμβαίνουν στην πόλη μας από τα ηλεκτρονικά μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Ένα περιοδικό ποικίλης ύλης, με θέματα που αφορούν την υγεία, την καθημερινότητα, το περιβάλλον, υπηρεσίες του Δήμου μας, τον πολιτισμό, την ιστορία, τον αθλητισμό, πρόσωπα και εικόνες της όμορφης πόλης μας.

Ανοιχτό σε προτάσεις και συμβουλές, γιατί πιστεύουμε στην αξία της συμμετοχής των πολιτών μας και θέλουμε την άποψή τους.

Τέλος, στο Περιοδικό του Δήμου Παπάγου – Χολαργού δίνουμε βήμα σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις, φιλοξενώντας τους Επικεφαλής, με θέματα κυρίως της δικής τους επιλογής.

Την έντυπη μορφή του Περιοδικού μπορείτε να τη βρείτε σε κεντρικά σημεία του Δήμου μας (Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, Λ. Περικλέους 55,  Δημοτικό Κατάστημα Παπάγου, Αναστάσεως 92, ΚΕΠ Παπάγου και Χολαργού, Δημοτικά Πολυϊατρεία, ΔΟΠΑΠ, ΔΟΚΜΕΠΑ κλπ).

Εκτός από την έντυπη μορφή, το Περιοδικό, υπάρχει και σε ηλεκτρονική, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού στον παρακάτω σύνδεσμο https://dpapxol.gov.gr/index.php?option=com_sppagebuilder&view=page&id=3183

Για προτάσεις/συμβουλές, επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στο τηλέφωνο 213.2002917.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech