Ολοκληρώνεται το 26ο Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται το 26ο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού, το οποίο διεξήχθη με ασφάλεια και υπευθυνότητα και με την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, όπως αυτά προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.
Με την ίδια υπευθυνότητα και με γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας, μετά την ανακοίνωση των τελευταίων μέτρων από την κυβέρνηση, αποφασίσαμε την ματαίωση των παραστάσεων που υπολείπονταν για την ολοκλήρωση του 26ου Φεστιβάλ, από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.
Ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν τον θεσμό του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού.
Την επιτροπή του Φεστιβάλ, την Περιφέρεια Αττικής, τους εθελοντές, τους χορηγούς, και το κοινό που προσήλθε στο κηποθέατρο Παπάγου, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό να κρατηθεί ζωντανός ο πολιτισμός σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός