Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Σε πλήρη ετοιμότητα η ΔΑΠΑΧΟ ενόψει της θερινής αντιπυρικής περιόδου Κύριο

Την έδρα της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού, επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παπάγου – Χολαργού Χρήστος Πετράκης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Κοινότητας Χολαργού Βασίλης Σιαμάνης.

Ο Επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ Στέλιος Φούρναρης και ο Αναπληρωτής του Μίνως Παγώνης, αναφέρθηκαν στις εργασίες πρόληψης που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και που βρίσκονται σε εξέλιξη για την καλύτερη θωράκιση του Υμηττού.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του ΣΠΑΥ δεσμεύτηκαν ότι θα παρέχουν όλη την απαραίτητη βοήθεια κατά την αντιπυρική περίοδο και θα ενισχύσουν τον πυροσβεστικό εξοπλισμό της ομάδας.

Κατά το τέλος της συνάντησης, παραδόθηκε ένα κουτί με υλικό που είχε ζητηθεί από την ΔΑΠΑΧΟ (μάσκες, σωλήνες, φίλτρα κ.ά.), ενώ θα ακολουθήσουν και επιπλέον υλικά και εξοπλισμοί.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech