Αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου εντός του Γυμνασίου – Λυκείου Παπάγου Κύριο

Το Κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου – Λυκείου Παπάγου επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας Μιχάλη Τράκα και τον Αντιδήμαρχο  Αθλητισμού και Εξυπηρέτησης του Πολίτη Μιχάλη Υφαντή.

Στο γυμναστήριο, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την εξέλιξη των εργασιών που περιλαμβάνουν τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου και κιγκλιδωμάτων εντός του γηπέδου. Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του γυμναστηρίου, κατασκευάζεται επίσης χώρος ιατρείου και γραφείου διαιτητών και πάγκοι για τους αθλητές. Παράλληλα, πραγματοποιούνται μία σειρά άλλων εργασιών όπως η αντικατάσταση όλων των προβολέων με αντίστοιχους τύπου Led.

Ο Δήμος συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξή του στον αθλητισμό και μέσα από τα έργα του και τις παρεμβάσεις του αλλά και μέσα από την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών συλλόγων της πόλης μας.

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός