Ψηφιακά οι αιτήσεις των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος για προσωρινή παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού στο πλαίσιο στήριξης των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία,  καλεί τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να καταθέσουν ψηφιακά αίτηση για προσωρινή άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου, για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

Η αρμόδια επιτροπή του Δήμου θα διενεργεί αυτοψία στον χώρο που υποδεικνύεται από την επιχείρηση και στη συνέχεια θα γνωμοδοτεί προς την επιτροπή ποιότητας ζωής, η οποία θα αποφασίζει για την προσωρινή παραχώρηση του χώρου.

Οι όποιες αλλαγές προκύψουν θα προσβλέπουν στη διευκόλυνση των επιχειρήσεων, αλλά ταυτόχρονα θα γίνουν και με σεβασμό προς τους πολίτες του Δήμου μας.

Οι αιτήσεις των επιχειρήσεων μπορούν να υποβληθούν ψηφιακά μέσω της πλατφόρμας που θα βρείτε στον σύνδεσμο https://dpapxol.gov.gr/e-pixeirisi.html.

Όσες επιχειρήσεις έχουν αιτηθεί ψηφιακά την απαλλαγή τελών καθαριότητας και φωτισμού μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους ίδιους κωδικούς.

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός