Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού κοντά στους πολίτες Κύριο

Ανταποκρινόμενος στις αυξημένες ανάγκες των πολιτών την περίοδο αυτή, ο δήμος Παπάγου – Χολαργού έχει ενισχύσει τις υπηρεσίες του με στόχο να διευκολύνει τις ζωές όσων αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου αλλά και όσοι επικοινωνούν μαζί μας μέσω του αριθμού 15800, λαμβάνουν στην πόρτα τους τα πακέτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου με βασικά είδη και φάρμακα.

Συγχρόνως 168 ωφελούμενοι του Κοινωνικού Φαρμακείου λαμβάνουν σε τακτική βάση τα απαραίτητα φάρμακα.

Παράλληλα, μέσω της γραμμής 15800 εξυπηρετούνται αιτήματα για είδη από υπεραγορές αλλά και έκτακτες μετακινήσεις πολιτών όπου αυτές χρειάζονται.

Επιπλέον, συνεχίζονται καθημερινά οι παραδόσεις έτοιμου μαγειρεμένου φαγητού σε μερίδες. Συνολικά 30 συσσίτια μοιράζονται ημερησίως από τον Δήμο μας.

Οι 260 οικογένειες που λαμβάνουν κατ’οίκον προϊόντα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, παραλαμβάνουν αυτές τις ημέρες και τα συσκευασμένα πασχαλινά πακέτα με όλα τα απαραίτητα.

Εθελοντές αλλά και οι υπηρεσίες του δήμου μας φροντίζουν για τις τακτικές διανομές κατ’οίκον σε όλη την περίοδο που ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα. Γιατί πρέπει να μένουμε σπίτι αλλά δεν πρέπει κανείς να είναι μόνος του.  

Ευχαριστούμε όσους έχουν συνεισφέρει με την προσφορά τους ώστε να μην λείψει τίποτα από τους πολίτες και ιδιαίτερα τους χορηγούς της πασχαλινής διανομής:

Σύλλογος Πολιτών Καταναλωτών Χολαργού-Παπάγου 

ΧΕΝ  Παπάγου

Κρεοπωλείο Βαϊσμένος Σταύρος

Κρεοπωλείο Καραλίδης Φώτης, 

 Mr. Farmers  

Φούρνος Παπάγου

MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

ΟΚ ΑΝΥ ΤΙΜΕ MARKETS

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech