Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Κατά περίπτωση θα κλείνουν τα σχολεία - Προληπτικές απολυμάνσεις σε σχολεία, αθλητικές και δημοτικές εγκαταστάσεις Κύριο

Κατά περίπτωση θα κλείνουν τα σχολεία και τα άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα λόγω κορωνοϊού, ανάλογα με την εξέλιξη της επιδημίας και τις συνθήκες σε κάθε περιοχή, όπως αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Πρωθυπουργό.

Η απόφαση έχει στόχο να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα, αλλά χωρίς να προκληθεί πανικός και περιττή αναστάτωση στη ζωή των πολιτών.

Παρόλα αυτά ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, έχει ήδη ξεκινήσει από τις 08.00 σήμερα το πρωί, προληπτικές απολυμάνσεις με εξειδικευμένα συνεργεία σε όλα τα σχολεία της πόλης μας, σε αθλητικές εγκαταστάσεις, και δημοτικά κτίρια, οι οποίες θα ολοκληρωθούν έως την Τρίτη. 

Επιπλέον στους παιδικούς σταθμούς, στα ΚΑΠΗ και στα Δημοτικά Πολυϊατρεία, τηρούνται καθημερινά και αυστηρά τα προληπτικά μέτρα καθαριότητας και υγιεινής που έχουν υποδειχθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, καθώς και γίνεται καθημερινή απολύμανση στα δημοτικά λεωφορεία.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού παρακολουθεί τις εξελίξεις και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ. 

Επισημαίνουμε στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα πρόληψης και υπενθυμίζουμε τον νέο τετραψήφιο αριθμό 1135 του ΕΟΔΥ για παροχή πληροφοριών σχετικά με τον κορωνοϊό.

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech