Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Δεντροφύτευση στον Υμηττό Κύριο

Ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) σε συνεργασία με τους δήμους – μέλη του έχει ξεκινήσει την δράση #Υμηττός365 και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Μαρτίου δεντροφύτευση στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας στο τμήμα του Υμηττού που βρίσκεται εντός των ορίων του δήμου μας.

Η δράση υλοποιήθηκε με τη συνδρομή των υπηρεσιών του δήμου Παπάγου - Χολαργού και της ΔΑΠΑΧΟ και παιδιά από τα δημοτικά σχολεία της περιοχής μαζί με εθελοντές φύτεψαν 356 ρίζες.

Στην δεντροφύτευση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης Παπάγου και Χολαργού Δημήτρης Οικονόμου και Βασίλης Σιαμάνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Πετράκης, η Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μάρω Πατσαρίση καθώς και διευθυντές των δημοτικών σχολείων και προσωπικό του δήμου.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech