Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Προληπτικές δράσεις του Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου -Χολαργού, ενημερώνει τους πολίτες ότι το τριήμερο 28, 29/2 και 1/3 πραγματοποιήθηκε γενική καθαριότητα σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με χρήση ειδικών απολυμαντικών διαλυμάτων.

Επιπλέον έχουν προγραμματιστεί προληπτικές απολυμάνσεις με εξειδικευμένα συνεργεία, σε όλα τα σχολεία μας, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, από την Κυριακή 8 Μαρτίου έως την Τρίτη 10 Μαρτίου (τη Δευτέρα και την Τρίτη θα γίνουν κατά τις απογευματινές ώρες).

Επίσης προληπτικές απολυμάνσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, καθώς και στις δημοτικές υπηρεσίες.

Όσον αφορά  στους παιδικούς σταθμούς, στα ΚΑΠΗ και στα Δημοτικά Πολυϊατρεία, τηρούνται καθημερινά και αυστηρά τα προληπτικά μέτρα καθαριότητας και υγιεινής που έχουν υποδειχθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Επίσης ενημερώνουμε ότι στα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας, γίνεται καθημερινά απολύμανση.

Γενικότερα, ενημερώνουμε ότι  στα σχολεία, καθώς και σε όλα τα δημοτικά κτίρια, πραγματοποιείται, τακτικός καθαρισμός των λείων επιφανειών που χρησιμοποιούνται συχνά́ με διάλυμα οικιακής χλωρίνης και αλκοολούχο αντισηπτικό́, σύμφωνα με οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Η δημοτική αρχή τονίζει ότι η απολύμανση των χώρων γίνεται αποκλειστικά ως μέτρο πρόληψης και ότι δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. 

Τέλος, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι τόσο ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, όσο και τμήμα Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου μας, είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, σχετικά με οδηγίες και μέτρα πρόληψης. 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech