Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Συναυλία: Η Ρίτα Αντωνοπούλου ερμηνεύει μεγάλους συνθέτες Κύριο

 
Η Ρίτα Αντωνοπούλου, ερμηνεύτρια των κορυφαίων συνθετών μαζί με τον μοναδικό σολίστ, συνθέτη και ενορχηστρωτή Μανόλη Ανδρουλιδάκη, παρουσιάζουν ένα μουσικό πρόγραμμα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Πολιτιστικός Φεβρουάριος" του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.

Το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες, εμπνευστές και δημιουργούς του νέου ελληνικού τραγουδιού, όπως αυτό άρχισε να διαμορφώνεται και να εξελίσσεται μεταπολεμικά ενώ θα περιλαμβάνει και εμβληματικά τραγούδια ξένων δημιουργών.

Η καλλιεργημένη, δυναμική, λυρική φωνή και η θεατρικότητα της Ρίτας Αντωνοπούλου προσεγγίζουν με λιτό αλλά πλούσιο εκφραστικά τρόπο τραγούδια – σταθμούς της σύγχρονης ιστορίας της ελληνικής μουσικής σκηνής που έχουν αποτυπωθεί στη συλλογική μας συνείδηση.

Ο βιρτουόζος της κιθάρας Μανόλης Ανδρουλιδάκης τα διασκευάζει εξαιρετικά και τους δίνει μία νέα διάσταση, σεβόμενος πάντα την πρώτη κλασσική εκτέλεση.

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech