Δύο αναβαθμισμένες παιδικές χαρές στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού Κύριο

Ανακαινίστηκαν και αναβαθμίστηκαν πλήρως δύο παιδικές χαρές του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Πρόκειται για την παιδική χαρά που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αναστάσεως και Αρτέμιδος στον Χολαργό καθώς και αυτή που βρίσκεται στην πλατεία Κονίτσης στου Παπάγου.

Τα έργα πραγματοποιήθηκαν με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και περιλαμβάνουν τοποθέτηση ειδικού δαπέδου και νέων παιχνιδιών.

Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των παιδιών και την λειτουργικότητα των χώρων, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού αναβαθμίζει σειρά παιδικών χαρών με στόχο να μετατραπούν σε υποδειγματικούς χώρους παιχνιδιού. Ήδη, σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα αναβάθμισης της παιδικής χαράς που βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και αυτής που βρίσκεται στο πάρκο Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου όπου θα υπάρχουν 20 διαφορετικοί τύποι εξοπλισμού σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και παιχνίδια προσβάσιμα από ΑμΕΑ.

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός