Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τίμησε τους πεσόντες στα Ίμια το 1996 Κύριο

Τους τρεις ήρωες που έπεσαν στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996, τον Χριστόδουλο Καραθανάση, τον Παναγιώτη Βλαχάκο και τον Έκτορα Γιαλοψό τίμησε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση μνήμης και τιμής ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου Δ.Σ. Αρχείου Μουσείου Χαρτών Αττικής, Υποναυάρχου ε.α. Γεωργίου Μάλφα και του Κοσμήτορα Παναγιώτη Αλεξόπουλου.

Στην συνέχεια ο Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Κρασσάς, σε μία αναλυτική ομιλία, παρουσίασε το ιστορικό πλαίσιο και τα δραματικά γεγονότα που οδήγησαν στα Ίμια το 1996.

Τέλος, η Μικρή Χορωδία Δήμου του Παπάγου - Χολαργού, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σταύρου Μπερή και συνοδεία της Πόπης Μάλφα στο πιάνο, έκλεισαν μουσικά την εκδήλωση.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ, ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Βασίλειος Ξύδης και ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού Χαράλαμπος Σκούρτης.

Το παρόν έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και μέλη της οικογένειας του Χριστόδουλου Καραθανάση.

Υπενθυμίζουμε την επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων των Ιμίων επί της οδού Κορυτσάς, έξωθεν του Μεγάλου Πάρκου Παπάγου, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech