Εορτασμός Θεοφανίων στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού Κύριο

Με λαμπρότητα και παρά την έντονη βροχή, πλήθος πιστών, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και των συμβουλίων των κοινοτήτων γιόρτασαν και φέτος τα Θεοφάνια σε όλους τους Ιερούς Ναούς του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος παραβρέθηκε στην Αγία Σκέπη όπου παρόντες ήταν επίσης ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, η βουλευτής Β’ Αθήνας Ζωή Ράπτη, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Αττικής Βασίλης Γιαννακόπουλος καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κεχρής.

Στη συνέχεια όλοι μαζί παρακολούθησαν την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και τον καθαγιασμό των υδάτων, στη λίμνη του μεγάλου πάρκου Παπάγου.

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός