«Πιασμένοι Χέρι – Χέρι» για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, διοργανώνει καλλιτεχνική εκδήλωση με τίτλο «Πιασμένοι χέρι-χέρι…».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 03 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30-13:30 στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).

Θα συμμετέχει ο Παρολυμπιονίκης Γιάννης Σεβδικαλής καθώς και η Χορωδία και το Θεατρικό Τμήμα του Κέντρου «ΕΣΤΙΑ» Νέου Ψυχικού για παιδιά με νοητική υστέρηση και το ερασιτεχνικό μουσικό σύνολο «ΑΡΙΩΝ».

Θα παρουσιαστεί το θεατρικό έργο «Ορνιθοσκαλίσματα» σε επιμέλεια Δημοσθένη Αραμπατζή ενώ η επιμέλεια της Χορωδίας ανήκει στην Βιργινία Παυλοπούλου.

Το μουσικό σύνολο «ΑΡΙΩΝ» αποτελούν ο Δημήτρης Κασκανιώτης, ο Γιώργος Νικολόπουλος, ο Θοδωρής Κυρίτσης και ο Θοδωρής Τρυποσκιάδης.

Στην εκδήλωση θα παρίστανται μαθητές γυμνασίων και λυκείων, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Σύλλογοι ΑμεΑ και άλλοι φορείς.

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός