Οι επιχειρηματίες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού γνωρίζουν το Cityhub Κύριο

Η Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Οικονομικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη Άννα Μαρία Τσικρικώνη παρουσίασε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στους επιχειρηματίες της περιοχής τη νέα ψηφιακή εφαρμογή του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Πρόκειται για τον Οδηγό Πόλης ή αλλιώς Cityhub, ένα νέο σημαντικό εργαλείο που λειτουργεί τόσο προς όφελος των πολιτών, όσο και των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. Μέσω της εφαρμογής όλοι μπορούν να προβάλουν δωρεάν και με απλό τρόπο τις επιχειρήσεις τους και συνολικότερα τη δραστηριότητά τους.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του Οδηγού Πόλης μπορούν να έχουν μια πλήρη εικόνα για ό,τι αναζητούν ανά κατηγορίες και ανά τομείς ενδιαφέροντος, όπως για παράδειγμα τις δημοτικές υπηρεσίες, την ψυχαγωγία, την άθληση, την τοπική αγορά και πολλά άλλα.

Ελπίζουμε οι πολίτες να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία αυτήν και σας καλούμε όλους να επισκεφθείτε την σελίδα www.cityhub.gr και να περιπλανηθείτε στις πρωτοπόρες ψηφιακές δυνατότητες που προσφέρει.

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός