Επιτυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού Κύριο

Θετικά ανταποκρίθηκαν οι πολίτες στο κάλεσμα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού συμμετέχοντας εχθές, Τρίτη 26 Νοεμβρίου στην καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία με στόχο την ενίσχυση της τράπεζας αίματος.

Συμμετείχαν δημότες, διοικητικοί υπάλληλοι καθώς και καταδρομείς από το Σώμα Ελλήνων Καταδρομέων. Τον χώρο επισκέφθηκε και ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ενώ παρούσα σε όλη τη διαδικασία ήταν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Μαρίας Δημητριάδου – Καρασιμοπούλου και η Προϊσταμένη του Τμήματος Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Κωνσταντίνα Τάτση.

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε από το Τμήμα Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς και χάρη στην συμβολή μίας ιατρού, δύο νοσηλευτών και ενός μεταφορέα.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου βρέθηκαν και μαθητές δημοτικού σχολείου της περιοχής που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την διαδικασία από την γιατρό, να εκφράσουν τις απορίες τους αλλά και να παρακολουθήσουν από κοντά την αιμοδοσία και να κατανοήσουν την σημασία της προσφοράς.

Η γιατρός ενημερώνει τους μαθητές της ΣΤ' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός