Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού Κύριο

Συνάντηση με τον βουλευτή Βόρειου Τομέα Β’ Αθήνας Θεόδωρο Ρουσόπουλο είχε ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος εχθές, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το κρίσιμο θέμα της μείωσης της γραφειοκρατίας και της απλούστευσης των διαδικασιών που, όπως συμφώνησαν από κοινού, προκαλούν μεγάλες καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων και την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στην ασφάλεια των πολιτών, την ανάγκη στελέχωσης των δήμων με προσωπικό και μία σειρά άλλων ζητημάτων που σχετίζονται με την σωστή λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Από την πλευρά του, ο Θ. Ρουσόπουλος εξέφρασε την διαβεβαίωση ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν θέματα που απασχολούν από την πρώτη μέρα την κυβέρνηση, ενώ σημείωσε ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια για την επίλυση όλων εκείνων των χρόνιων προβλημάτων που δυσκολεύουν την ζωή των πολιτών.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech