Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Συνάντηση Δημάρχου με την Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αττικής Κύριο

Με την Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος.

Στη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Άννα Μαρία Τσικρικώνη, συζητήθηκε η πορεία των έργων που αφορούν τη σύμπραξη του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και της Περιφέρειας Αττικής και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα έργα:

  • Ανάπλαση της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως,
  • Αναβάθμιση του 1ου Λυκείου Χολαργού,
  • Εγκατάσταση λυόμενου στεγάστρου στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού και
  • Αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου επί της οδού Κύπρου για το οποίο ο δήμαρχος ζήτησε να προχωρήσει η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης το συντομότερο δυνατό.
  • Κατασκευή έργων αποχέτευσης ομβρίων λεκάνης απορροής οδού Υγείας στην Κοινότητα Παπάγου, για το οποίο η Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον δήμαρχο ότι το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» από την Περιφέρεια Αττικής.

Τέλος συζήτησαν για μελλοντική συνεργασία του Δήμου Παπάγου- Χολαργού και της Περιφέρειας Αττικής σε έργα όπως η βιοκλιματική αναβάθμιση του παραδρόμου της Λ. Μεσογείων, έργα ασφαλτοστρώσεων, κ.α.

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech