Προβολή της ταινίας «Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση;» ενόψει της επετείου της απελευθέρωσης της Αθήνας Κύριο

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και στο πλαίσιο των εορτασμών για την απελευθέρωση της Αθήνας από την Γερμανική Κατοχή, διοργανώνεται προβολή της ταινίας «Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση;».

Το αντιπολεμικό έργο σε σκηνοθεσία του Ντίνου Κατσουρίδη με πρωταγωνιστή τον Θανάση Βέγγο που είχε τιμηθεί με τρία βραβεία στο Φεστιβάλ ταινιών της Θεσσαλονίκης, θα προβληθεί στις 12 Οκτωβρίου, ακριβώς 65 χρόνια μετά την μέρα της απελευθέρωσης.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής για την πρωτοβουλία της αυτήν και καλούμε τους δημότες να παρακολουθήσουν την ταινία στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Περικλέους 55), το Σάββατο 12/10 στις 8 το βράδυ.

Η ίδια προβολή θα γίνει παράλληλα την ίδια ημέρα και ώρα και σε άλλους δήμους της Αττικής, όπως και στο κέντρο της Αθήνας.  

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός