Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Δωρεάν συμμετοχή στην Παιδική Χορωδία του Δήμου Κύριο

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ, επί 23 συνεχόμενα έτη δραστηριοποιείται στην πόλη μας, συμμετέχοντας σε πολλές καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, αποσπώντας πάντα επαινετικά σχόλια.

Έχει επίσης εμφανιστεί στο πλευρό σημαντικών καλλιτεχνών όπως ο μεγάλος συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Στέφανος Κορκολής κ.α., ενώ έχει τραγουδήσει στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στη Βουλή των Ελλήνων, σε εκδηλώσεις του Προεδρικού Μεγάρου, του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Στόχος της Δημοτικής Αρχής μέσα από την Παιδική Χορωδία είναι να ενισχυθεί κάθε προσπάθεια πολιτιστικής και καλλιτεχνικής ανάπτυξης στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Για το λόγο αυτό, προσκαλούμε τα παιδιά ηλικίας 7 έως 17 ετών να συμμετάσχουν στη Χορωδία του Δήμου μας.

Τα μαθήματα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ στο ΩΔΕΙΟ «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣΚΑ», το οποίο έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση της χορωδίας, κάθε Παρασκευή 19.00 – 21.00, με την καλλιτεχνική και εκπαιδευτική εμπειρία του διδακτικού του προσωπικού.

Επισυνάπτεται η αίτηση συμμετοχής.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech