Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Πλήθος κόσμου στην συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου Κύριο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο Κηποθέατρο Παπάγου και στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού.

Ο μεγάλος συνθέτης παρουσίασε το εμβληματικό του έργο για το περιβάλλον με τίτλο "Η Λειτουργία του Ορφέα", ένα έργο που συνέθεσε στη βάση αρχαίων Ορφικών κειμένων με αναφορά στον επαναπροσδιορισμό της σχέσης του Ανθρώπου με τη Φύση.

Πλήθος κόσμου απόλαυσε την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και την Μικτή Χορωδία του Δήμου Αθηναίων με διευθυντή τον Σταύρο Μπερή.

Ο βαρύτονος Τάσσος Αποστόλου και η υψίφωνος Έλενα Κελεσίδη σε συνδυασμό με την χαρακτηριστική φωνή του ηθοποιού - αφηγητή Γρηγόρη Βαλτινού, απέδωσαν το έργο του συνθέτη με έναν μοναδικό τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ακούστηκαν επίσης από το έργο του Γιάννη Μαρκόπουλου 24 Πυρρίχιοι Συμφωνικοί Χοροί τα μέρη  ΝΟ : 24 ΩΔΗ, ΝΟ: 18 ΣΩΟΣ υπό την διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη.

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech