Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα της Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, ένα πρόγραμμα δημιουργικής έκφρασης και ποιοτικής διασκέδασης για τα παιδιά του Δήμου μας.

Πολλές και ποικίλες ήταν οι δραστηριότητες,  βασισμένες στο βιωματικό χαρακτήρα και την ενεργό συμμετοχή των παιδιών, με στόχο την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, της επικοινωνίας και της συνεργασίας.

Αθλητικά ομαδικά παιχνίδια (στίβος, κρίκετ, bowling), Περιβαλλοντικές δράσεις (το gala της ανακύκλωσης, η Φύση σε αρμονία), Σώμα & Υγεία, Χορός – Μουσική – Θέατρο,  Θεματικές Ημέρες (Άγρια Δύση, Star Wars, Κυκλοφοριακή Αγωγή, Επάγγελμα Πυροσβέστης, Φρουτο – forte night,  Το δικό μας Λούνα Παρκ, Φεστιβάλ Νερού) και πολλές ακόμα πρωτότυπες ομαδικές δραστηριότητες και ομαδικά παιχνίδια, συνέθεσαν το πρόγραμμα της  Δημιουργικής Απασχόλησης, προσφέροντας στα παιδιά πολύ όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

 

 

 

 

 

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός