Με τεράστα επιτυχία πραγματοποιήθηκε η "Ημερα των Συλλόγων" Κύριο

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, «Ημέρα των Συλλόγων» στο Μεγάλο Πάρκο Παπάγου, μια μεγάλη γιορτή για τους συλλόγους της πόλης μας!

Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους Συλλόγους της πόλης μας, πολιτιστικούς, αθλητικούς, ανθρωπιστικούς, εθελοντικές ομάδες, κ.α., να πάρει μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, να παρακολουθήσει επιδείξεις και να ενημερωθεί για τις δράσεις και το έργο τους.

Παράλληλα υπήρχαν παιχνίδια για τα παιδιά, όπως φουσκωτά, τρενάκι, bunge – τραμπολίνο κ.α. και την εκδήλωση έκλεισε μουσικά ο Αδάμ Τσαρούχης.

Υπεύθυνη της διοργάνωσης ήταν η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών και Επικοινωνίας κα Βίκυ Νικάκη.

Ευχαριστούμε την εταιρία “Coca Cola 3 Ε”  για τη δωρεάν προσφορά όλων των αναψυκτικών, χυμών και νερών που μοιράστηκαν στον κόσμο και την εταιρία “Happy Time – Διοργάνωση Εκδηλώσεων”, για την προσφορά δημιουργικής απασχόλησης, face painting κ.α.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός