Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

«Τα..Φρούτα του Πνεύματος» από τη θεατρική ομάδα του Δ.Ο.Π.Α.Π. Κύριο

O Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κύριος Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κύριος  Δημήτριος Οικονόμου σας προσκαλούν  στη θεατρική παράσταση «Τα φρούτα του ….. πνεύματος !» από τη θεατρική ομάδα του Δ.Ο.Π.Α.Π. με καθηγήτρια την κυρία Κατερίνα Μπλάτσου.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 2 έως και τις 5 Μαίου στις 20:30 μ.μ στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Λεωφ. Περικλέους 55)

Το έργο παίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αποτελεί την μοναδική κωμωδία του Λέο Τολστόι. Η μετάφραση και η δραματουργική επεξεργασία  είναι της  θεατρολόγου Κατερίνας Μπλάτσου.  

Μια αποδημητική σάτιρα για τους πλούσιους, που -παρά τη μόρφωσή τους- παρουσιάζονται πιο προληπτικοί κι από τους «αγράμματους» δούλους τους. Το έργο διακωμωδεί την επιπολαιότητα και τη φιλοδοξία των πλουσίων σε αντίθεση με τη σκληρή μοίρα των φτωχών χωρικών.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech