Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Συνάντηση του Δημάρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου με τον Τεχνικό Διευθυντή της "Αττική Οδός" Α.Ε. Κύριο

Συνάντηση με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ανώνυμης Εταιρίας «Αττική Οδός» κ. Κωνσταντίνο Δρίμερη είχε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, στην οποία συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν τον Δήμο σε σχέση με την Αττική Οδό.

Εξετάστηκε η πιθανότητα πληρωμής μειωμένου αντιτίμου διοδίων ή ακόμα και κατάργησης αυτού, από τους διερχόμενους οδηγούς στις εξόδους Y3-Αγία Παρασκευή και Υ2-Παπάγου, καθώς και ζητήθηκαν από τον Δήμαρχο στοιχεία για το μέσο όρο του αριθμού των οχημάτων που περνούν ημερησίως από τις δύο εξόδους.

Ο κ. Δρίμερης ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι το θέμα των κομίστρων καθορίζεται  βάσει σύμβασης από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπου ο Δήμαρχος έχει ήδη ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό.

Τέλος στη συνάντηση συζητήθηκαν εκπαιδευτικά προγράμματα που μπορούν να εφαρμοστούν στα σχολεία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με την «Αττική Οδό Α.Ε.» και τις «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.».

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech