Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής προς τους πεσόντες στα Ίμια Κύριο

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής προς τους πεσόντες στα Ίμια το 1996, τον Αντιπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, τον Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο, και τον Σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό, που διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, ως ένδειξη χρέους απέναντι στους τρεις ήρωες που υπερασπίστηκαν με πίστη και αφοσίωση τη σημαία μας και την πατρίδα μας.

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» με ομιλητές τον Αντιναύαρχο ε.α. κ. Τσέτη, τον Αντιστράτηγο ε.α. κ. Κρασσά και τον κοσμήτορα του Αρχείου Μουσείου Παλαιών Χαρτών και Χαρακτικών κ. Παναγιώτη Αλεξόπουλο, ενώ στον εκθεσιακό χώρο υπήρχε φωτογραφικό υλικό του αείμνηστου Χριστόδουλου Καραθανάση.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Παπάγου - Χολαργού υπό τη διεύθυνση της Πόπης Μάλφα.

Σήμερα, Πέμπτη 31 Ιανουαρίου έγινε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων στα Ίμια, όπου στεφάνι κατέθεσαν ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Αρχιπλοίαρχος κ. Καβουλάκος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, κα Μαρία Δημάκου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός