Λυόμενο στέγαστρο (μπαλόνι) στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού Κύριο

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με απόφασή του στις 24/1/2019,  συνδράμει τον Δήμο Παπάγου- Χολαργού με το ποσό των 140.000 ευρώ για την προμήθεια και εγκατάσταση λυόμενου στεγάστρου (μπαλονιού), έργο προϋπολογισμού 254.200 ευρώ.

Τα δύο ανοιχτά γήπεδα, τα οποία έχουν ανακατασκευαστεί, θα σκεπασθούν με το λυόμενο στέγαστρο, ενώ προβλέπεται και τοποθέτηση συστήματος ψύξης- θέρμανσης.

Η κατασκευή θα αποτελείται από δύο (2) τμήματα, τα οποία θα συναρμολογούνται με ειδικά τεμάχια σύνδεσης εξασφαλίζοντας την εύκολη μεταφορά και ανέγερσή του. Σε ελάχιστο χρόνο μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να αποθηκευτεί για μελλοντική χρήση.

Το σύστημα, που θα αποτελείται από διπλή μεμβράνη, θα διατηρείται στη μορφή και στις διαστάσεις του με την συνεχή παροχή αέρα εντός του χώρου, επιτυγχάνοντας συγχρόνως συνεχή εξαερισμό του κελύφους.

Ο φωτισμός θα αποτελείται από 20 προβολείς led 250 W, οι οποίοι θα αναρτούνται από την μεμβράνη με ειδικά τεμάχια.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο  γίνεται με σκοπό οι αθλητές να έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται, καθόλη τη διάρκεια του έτους και κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Τεχνική Υπηρεσία για τη συμβολή της στο εν λόγω έργο, καθώς και την Αθλητική Ένωση Χολαργού για τη συνεργασία.

 

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός