Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Μάνα μου τα κλεφτόπουλα Κύριο

 

Η σύγχρονη μονόπρακτη κομωδία του ηθοποιού- θεατρικού συγγραφέα, ραδιοφωνικού παραγωγού και συντοπίτη μας, Κώστα Παπαγεωργίου, στη δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 (αμφιθέατρο "Μ. Θεοδωράκης").

Ένα έργο με αρκετά κωμικά αλλά και συγκινησιακά στοιχεία. Η ιδιαιτερότητά του έγκειται στο γεγονός ότι πρωταγωνιστεί μια νεαρή ηθοποιός ΑμεΑ που με μεγάλη προσπάθεια στέλνει μέσω του έργου ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία μας. 
Κείμενο: Κώστας Παπαγεωργίου
Σκηνοθεσία: Χρυσεικόνα Θεολόγου
Πρωταγωνιστούν: Μαρία-Χριστίνα Τζαβάρα - Κώστας Παπαγεωργίου - Αλέξανδρος Ζουριδάκης - Διάρκεια: 70’

Κατάλληλο για ηλικίες πάνω από πέντε ετών

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ:
Το έργο Μάνα μου τα κλεφτόπουλα είναι μια σύγχρονη κωμωδία με αρκετούς αποδέκτες και πολλαπλά κοινωνικά μηνύματα. Είναι η ιστορία δυο..γκαφατζήδων διαρρηκτών που εισβάλουν σε ένα σπίτι και διαπιστώνουν ότι το θύμα της ληστείας είναι ένα κορίτσι ΑΜΕΑ καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Μια σειρά ανατροπών διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια των θεατών που βλέπουν τη θέληση για μια αξιοπρεπή ζωή να θριαμβεύει! Μια κωμωδία επί σκηνής που κάνει όμως τα συναισθήματα να ξεχειλίζουν….

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech