Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 'Δημιουργικής Απασχόλησης 2015' του Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου το δωρεάν πρόγραμμα της «Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού», το οποίο ξεκίνησε στις 19 Ιουνίου και διεξήχθη στο 2ο – 3ο Δημοτικό Σχολείο για τη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο για τη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά έπαιξαν, αθλήθηκαν, δημιούργησαν τα δικά τους έργα τέχνης, έγραψαν το δικό τους παραμύθι, ήρθαν σε επαφή με τη μουσική και το ρυθμό, χόρεψαν, τραγούδησαν, ετοίμασαν τη δική τους θεατρική παράσταση, έμαθαν για τα οφέλη της ανακύκλωσης, για την προστασία των δασών, επισκέφτηκαν την Προεδρική Φρουρά, μα πολύ περισσότερο πέρασαν όμορφα παρέα με παλιούς αλλά και νέους φίλους.

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε η περίοδος του προγράμματος, στο θεατράκι του άλσους Χολαργού με συναυλία αφιερωμένη στο Βασίλη Τσιτσάνη και κύριους συντελεστές τα παιδιά, με θεατρική παράσταση, αφήγηση παραμυθιού και έκθεση των έργων τέχνης που δημιούργησαν.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχαριστεί όλους όσους προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους με στόχο την ευχάριστη και δημιουργική ενασχόληση των παιδιών του Δήμου μας και συγκεκριμένα:
Την κυρία Δήμητρα Καραμπεροπούλου από το Εθνικό Ωδείο Χολαργού, το Σύλλογο των Μικρών Περιηγητών Χολαργού, το Λύκειο των Ελληνίδων-Παράρτημα Παπάγου, τις σχολές χορού της κας Νένας Παπαγεωργίου και της κας Μαργαρίτας Βαρλάμου, τον Μουσικό κ. Ελεήμων Παπαβασιλείου, την κα Ρόζη Μαστροσάββα από τη χορωδία Rosarte, το τμήμα Τοξοβολίας του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού, την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού, την εταιρία «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» και τον κ. Γιώργο Αξαρλή για την προσφορά των ηχητικών στη γιορτή λήξης του προγράμματος.

Επίσης ευχαριστεί όλο το προσωπικό που εργάστηκε με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα ώστε τα παιδιά του Δήμου μας να περάσουν όμορφα,  να διασκεδάσουν και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο.

Να επισημάνουμε τέλος ότι το φετινό καλοκαίρι συμμετείχαν περίπου 1.000 παιδιά στα προγράμματα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού που αφορούσαν αυτά και συγκεκριμένα:
• 480 περίπου παιδιά σε όλες τις περιόδους της ‘Δημιουργικής Απασχόλησης’
• 467 παιδιά στο ‘Καλοκαιρινό Camp’ του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) και
• 45 παιδιά στο πρόγραμμα των ‘Θερινών Κατασκηνώσεων’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech