Κομεντί Μπουρδουκλουά Κύριο

H Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού και Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «Αργώ», παρουσιάζει την παράσταση «Κομεντί Μπουρδουκλουά», βαριετέ μετά χορών και ασμάτων, σε σύλληψη-σκηνοθεσία Ιωάννας Μπακαλάκου, κείμενα Νικόλα Λάσκαρη και Αντώνη Δημητριάδη, στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 19:30,στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Λ. Περικλέους 55, Χολαργός.

Μονόπρακτα του Νικόλαου Λάσκαρη, ενός από τους καλύτερους Έλληνες  κωμωδιογράφους, όμορφα έμμετρα κείμενα του Αντώνη Δημητριάδη και τραγούδια που  φέρνουν χαμόγελο και κέφι, δημιουργούν  ένα  άκρως διασκεδαστικό θέαμα, πάντα με τη δύναμη της ομαδικότητας και της αγάπης για την ερασιτεχνική δημιουργία.

 Κείμενα : Νικόλας Λάσκαρης

Έμμετρα κείμενα : Αντώνης Δημητριάδης

Σύλληψη-σκηνοθεσία : Ιωάννα Μπακαλάκου

Κοστούμια –σκηνικά : η ομάδα

 

Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται:

Κονφερασιέ : Ιφιγένεια Γιαννέ , Ελένια Καμπά

«Η πώλησης της Αθηνάς»: Αλέξης Καϊμάκης, Γιάννης  Μουστάκας, Κλαίρη Βαλέρη (???), Θανάσης Υφαντόπουλος, Χαρά Κούτη

«Η παλιόγλωσσα» :  Ελένη Παυλίδου, Γιάννης Παπαδημητρίου, Ιωάννα Λεβέντη, Αλέξης Καϊμάκης

«Το κοκαλάκι της νυχτερίδας»Χαρά Κούτη, Αλέξης Αρβανίτης,  Αντώνης Δημητριάδης, Ελένη Παυλίδου, Αλέξης Καϊμάκης

Ακούγονται τα τραγούδια: «Δεν θέλω Σοπέν και Μπαχ» σε μουσική Ηρακλή Θεοφανίδη και στίχους Γιώργου Οικονομίδη, «Θέλω μαμά έναν αντρούλη» σε μουσική Bobby Collazzo και στίχους Πωλ Μενεστρέλ, «Καλέ Πατώνεις» σε στίχους και μουσική Θεόφραστου Σακελλαρίδη, «Φινάλε» σε στίχους Αντώνη Δημητριάδη και μελωδία της Ιωάννας Μπακαλάκου.

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός