Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Συγκέντρωση φωτογραφικού υλικού για την έκδοση λευκώματος του Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού θα εκδώσει Λεύκωμα με σκοπό να αναδείξει την πλούσια ιστορία  και ανάπτυξη της πόλης μας σε ένα ταξίδι αναμνήσεων και γνώσεων,  ξεκινώντας πριν ακόμα ιδρυθούν οι  Κοινότητες Παπάγου και Χολαργού και φτάνοντας στο σήμερα.

Οι αναγνώστες θα απολαύσουν μια νοσταλγική  διαδρομή στις ιστορικές καταβολές του τόπου, θα  θαυμάσουν τον ανεξάντλητο πλούτο του φυσικού μας πνεύμονα, του Υμηττού, θα περιπλανηθούν στις παλιές γειτονιές των παιδικών χρόνων, θα συναντήσουν πρόσωπα και κοινωνικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς φορείς που  που έβαλαν τη δική τους σφραγίδα σε αυτή την κληρονομιά, και θα συναντήσουν στο τέλος τη σύγχρονη πραγματικότητα της πόλης που όλοι χαιρόμαστε να ζούμε.

Προς τούτο ζητάμε τη συνεργασία των συμπολιτών, που επιθυμούν να συνδράμουν για τη δημιουργία του λευκώματος με φωτογραφίες παλιές[ που απεικονίζουν κτίσματα, κοινόχρηστους χώρους αλλά και διάφορα πολιτιστικά, αθλητικά, κοινωνικά δρώμενα], καθώς και με άλλα τυχόν ιστορικά τεκμήρια.

Η συλλογή του υλικού, το οποίο θα σκαναριστει ή θα φωτογραφηθεί και θα επιστραφεί στον εκαστοτε ιδιοκτήτη, θα διαρκέσει μέχρι 9-11-2018 και στις πηγές του λευκώματος θα υπάρχει ξεχωριστή αναφορά σε όλους τους συμπολίτες που θα προσφέρουν φωτογραφικό υλικό.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με το γραφείο της αρμόδιας Αντιδημάρχου Οικονομικών, Διοικητικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Επικοινωνίας κ. Βίκυς Νικάκη (τηλ. 2132002805-2132002917 και e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech