Μεταφορά της αφετηρίας των λεωφορειακών γραμμών 416 και 418 Κύριο

Σύμφωνα με απόφαση του ΟΑΣΑ:

1. Η αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής 416 με την ονομασία «ΣΤ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ», μεταφέρθηκε στον παράδρομο της οδού Μεσογείων, μεταξύ των οδών Κύπρου και Αναστάσεως και συγκεκριμένα 0,5 μέτρο πριν το υπάρχον στέγαστρο και 16,5 μέτρα από τις κυλιόμενες σκάλες του ΜΕΤΡΟ.

Η διαδρομή της λεωφορειακής διαδρομής 416 τροποποιείται ως εξής:

Διαδρομή από αφετηρία: Από τον παράδρομο της οδού Μεσογείων, συνέχεια Μεσογείων, δεξιά 17ης Νοεμβρίου, αναστροφή  17ης Νοεμβρίου, 17ης Νοεμβρίου, αριστερά Μεσογείων, ανατροφή στη διασταύρωση Μεσογείων-Κύπρου, συνέχεια στον παράδρομο της οδού Μεσογείων (ΑΦΕΤΗΡΙΑ).

Επίσης καταργείται η στάση με την ονομασία «Αποβίβαση επιβατών», που βρίσκεται στον παράδρομο της Μεσογείων.

2. Η αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής 418 με την ονομασία «ΣΤ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ – ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ», μεταφέρθηκε στον παράδρομο της οδού Μεσογείων, μεταξύ των οδών Κύπρου και Αναστάσεως και συγκεκριμένα 87 μέτρα από τις κυλιόμενες σκάλες του ΜΕΤΡΟ.

Η διαδρομή της λεωφορειακής διαδρομής 418 τροποποιείται ως εξής:

Διαδρομή από αφετηρία: Από τον παράδρομο της οδού Μεσογείων, συνέχεια Μεσογείων, δεξιά Σαρανταπόρου, δεξιά Εθνικής Αμύνης, αριστερά Αναστάσεως, αριστερά Μακεδονίας, αριστερά Υμηττού, δεξιά 25ης Μαρτίου, δεξιά Ευριπίδου, αριστερά Β. Μελά, αριστερά Φανερωμένης, δεξιά κυκλικά της πλατείας Φανερωμένης, δεξιά Φανερωμένης, δεξιά Ουρανίας, δεξιά Κεραμεικού, αριστερά Περικλέους, δεξιά 25ης Μαρτίου, δεξιά Υμηττού, δεξιά Πλατεία Δημοκρατίας, δεξιά Υμηττού, αριστερά Μεσογείων, ανατροφή στη διασταύρωση Μεσογείων-Κύπρου,  συνέχεια στον παράδρομο της οδού Μεσογείων (ΑΦΕΤΗΡΙΑ).

Επίσης καταργείται η στάση με την ονομασία «Αποβίβαση επιβατών», που βρίσκεται στον παράδρομο της Μεσογείων.

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός