Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” και 22 Δήμοι της Αττικής διοργανώνουν τον «1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου» Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού μαζί με 21 άλλους Δήμους, συμμετέχει στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου.

Οι 22 αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε όλους τους Δήμους, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 09:00, με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων.

Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικού βάδην 5χλμ.

Ο Δήμος μας έχει σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης και τερματισμού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και της Viva.gr. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Η διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθηθεί μπαίνοντας μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» http://attikos.oloimaziboroume.gr/el είναι η εξής:

Επιλέγουμε το Δήμο στον οποίο θέλουμε να αγωνιστούμε, βλέπουμε τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ». Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της VIVA όπου κάνουμε την κράτησή μας.

Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.  

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ : Οδός Ευριπίδου, μπροστά από το δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: 25ης Μαρτίου έως Κορυτσάς, Κορυτσάς κάθοδος έως 7ης Μεραρχίας, 7ης Μεραρχίας έως Κύπρου, Κύπρου κάθοδος έως Ελ. Βενιζέλου, Ελ. Βενιζέλου έως Φανερωμένης, Φανερωμένης άνοδος έως Ουρανίας, Ουρανίας έως Κεραμεικού, Κεραμεικού έως Αετιδέων, Αετιδέων έως Καραϊσκάκη, Καραϊσκάκη έως Β. Μελά έως Ευριπίδου, Ευριπίδου και Περικλέους (τερματισμός – μπροστά από το δημαρχείο).

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech