Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

"GREEN STEP" στον Υμηττό Κύριο

Στο πλαίσιο της Εκστρατείας Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Green Step" η οποία απευθύνεται σε μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος Περιβαλλοντικός Εκπαιδευτικός περίπατος στον Υμηττό.

Μαθητές της Δ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων, περπάτησαν σε ένα από τα μονοπάτια που έχει καθαριστεί και σηματοδοτηθεί από τον Δήμο Παπάγου - Χολαργού και ενημερώθηκαν από τον Επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας «Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού», κ. Μήνο Παγώνη για τη χλωρίδα και την πανίδα του βουνού μας και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι να το προστατεύσουμε.

Τους μαθητές υποδέχτηκαν η υπεύθυνη της εκστρατείας και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού κα Κατερίνα Γκούμα, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Θανάσης Αυγουρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Κώστας Τσοχαλής, ο οποίος τους μίλησε για τον Ιλισσό ποταμό, για τα μονοπάτια, για παλιούς οικισμούς στο βουνό κ.α., ενώ δόθηκαν σε όλα τα παιδιά καπελάκια και διπλώματα συμμετοχής στη δράση.

Η νέα εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού η οποία έχει καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα με απώτερο στόχο την αλλαγή του τρόπου που κινούμαστε και δρούμε μέσα στην πόλη μας, ξεκινά από τα παιδιά, τα οποία με τη συνεργασία της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου, έχουν ήδη αρχίσει να φτιάχνουν και τους κήπους στα σχολεία μας.

Το "Green Step" με σύνθημα "Γίνε εσύ η αλλαγή που επιθυμείς", είναι ένας ζωντανός οργανισμός, με συνεχόμενες δράσεις και ενημερώσεις, μέσα και έξω από τα σχολεία μας.

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech